21 / 05 / 2024

CNR Expo'nun tavanı çöktü!

 CNR Expo'nun tavanı çöktü!

Ölen ya da yaralanın olmadığı kaza büyük paniğe yol açtı. CNR'a çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. CNR Expo'nun çatısı 2008 ve 2010 yıllarında Autoshow sırasında akmıştı




Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile CNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem'in "Toz" kavgasıyla başlayan Ev Teksil Fuarı'na (EVTEKS) evsahipliği yapan CNR EXPO'da dekorasyonlar sökülürken alçıpan tavan çöktü. 


EVTEKS'in ardından yeni etkinliğe hazırlanan CNR'da, dekarosyonlar dün işçiler tarafından sökülmeye başlandı. 3. Hall'de saat 15.30 sıralarında alçıpan tavanın sökümü sırasında kaza yaşandı. Tavan büyük bir gürültüyle çöktü. 


Kimse yaralanmadı


CNR Holding Kurumsal İletişim Müdürü Özhan Carda, çatının değil fuardaki standlardan birinin üstüne denk düşen alçıpan tavanın çöktüğünü söyledi. Standın alçıpan tavana bağlandığını anlatan Carda, "Sökülürken çökmüş. Herhangi bir yaralanma da söz konusu değil" dedi. Carda, olayın yaşandığı fuar holünün dışındaki ambulansla ilgili olarak da "Bizde her fuarda ambulans bulundurulur. Ambulans fuar standlarının sökümünün tamamlandığı güne kadar bekler" diye konuştu.


Habertürk


Geri Dön