19 / 07 / 2024

Çatı söküldü

Çatı söküldü

Ölen ya da yaralanın olmadığı kaza büyük paniğe yol açtı. CNR'a çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. CNR Expo'nun çatısı 2008 ve 2010 yıllarında Autoshow sırasında akmıştı

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Evde canı sıkılınca bileziklerini sattı, şimdi 5 milyonluk serveti var

Antalya'da yaşayan 43 yaşındaki Fatma Öncel, 15 yıl önce evde sıkıldığı için 4 bileziğini satıp 1 inek aldı. 15 yıl sonra ise Öncel'in 5 milyon liralık serveti var.

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şehir hayatından sıkılan, hobi bahçesi satın alıyor!

İnsanların büyük şehirlerde ve kalabalıktan sıkıldığını anlatan Yılmaz Emlak’ın sahibi Hasan Hüseyin Yılmaz, “Hayatımızı geçirdiğimiz hobi bahçeleri sayesinde insanların rahatlamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Çatı söküldü Haberi

Çatı söküldü


Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile CNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem'in "Toz" kavgasıyla başlayan Ev Teksil Fuarı'na (EVTEKS) evsahipliği yapan CNR EXPO'da dekorasyonlar sökülürken alçıpan tavan çöktü. 


EVTEKS'in ardından yeni etkinliğe hazırlanan CNR'da, dekarosyonlar dün işçiler tarafından sökülmeye başlandı. 3. Hall'de saat 15.30 sıralarında alçıpan tavanın sökümü sırasında kaza yaşandı. Tavan büyük bir gürültüyle çöktü. 


Kimse yaralanmadı


CNR Holding Kurumsal İletişim Müdürü Özhan Carda, çatının değil fuardaki standlardan birinin üstüne denk düşen alçıpan tavanın çöktüğünü söyledi. Standın alçıpan tavana bağlandığını anlatan Carda, "Sökülürken çökmüş. Herhangi bir yaralanma da söz konusu değil" dedi. Carda, olayın yaşandığı fuar holünün dışındaki ambulansla ilgili olarak da "Bizde her fuarda ambulans bulundurulur. Ambulans fuar standlarının sökümünün tamamlandığı güne kadar bekler" diye...