29 / 04 / 2024

Mimar ve Mühendisler Grubu'ndan toplu ulaşım paneli!

Mimar ve Mühendisler Grubu'ndan toplu ulaşım paneli!

Mimar ve Mühendisler grubu Topkapı Eresin'de İstanbul’un 2023 Toplu Ulaşım Vizyonu ve Yatırımları konulu panel düzenliyor. Panele toplu ulaşım hizmeti veren kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak davet edildi



Mimar ve Mühendisler grubu İstanbul’un 2023 Toplu Ulaşım Vizyonu ve Yatırımları konulu panel düzenliyor. Barcelo Topkapı Eresin otel'de yapılacak olan panele İstanbul'un toplu ulaşımına yön veren uzman katılımcılar katılıyor.


27 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacak olan panel saat 10:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 


İstanbul'a toplu ulaşım hizmeti veren kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticilerin davet edildiği panele 2023 yılı vizyonunda toplu ulaşım çalışmalarının ne olduğu konuları ele alınacak.


İstanbul’un 2023 Toplu Ulaşım Vizyonu ve Yatırımları konulu panelde açılış konuşmasını yapacak isim MMG Genel başkanı Avni Çelebi ile İBB Genel Sekreter yardımcı Muzaffer HACIMUSTAFAOĞLU.


MMG İnşaat Komisyonu Başkanı olan Murat SEVEN'in de katılacağı panelde İETT Genel Müdürü Yard. Doç. Dr. Hayri BARAÇLI'da olacak. Konuşmacılardan ise İstanbul Şehir Hatları A.Ş. Genel Müdürü Süleyman GENÇ, İstanbul Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Ömer YILDIZ ve TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan GEDİKLİ soruları yatıtlamak için orada olacaklar.


İstanbul’un 2023 Toplu Ulaşım Vizyonu ve Yatırımları'nın ele alınacağı panel programı ise saat 09:00' da kahvaltı ile başlanıp MMG tanıtım filmi ardından açılış konuşmasını yapmak için MMG Genel Başkanı Avni ÇELEBİ yerini alacak. Daha sonra İBB Genel Sekretet Yardımcısı Muzaffer HACIMUSTAFAOĞLU konuşma yapacak. daha sonra ise diğer uzmanların sunumları ile soru-cevap şeklinde ilerleyecek olan panel 12:30'da son bulacak.




İstanbul’un 2023 Toplu Ulaşım Vizyonu ve Yatırımları paneline katılım için,


Tarih : 27 Mayıs 2012 Pazar 

Saat  : 09:00-12:30

Yer   : Barcelo Eresin Topkapı Hotel  Millet Cad. No: 186 Topkapı/İSTANBUL

Tel   : (212) 631 1212



Geri Dön