20 / 05 / 2024

Dubaili Al Ghurair'den Türk mühendislere iş imkânı

Dubaili Al Ghurair'den Türk mühendislere iş imkânı

BAE'den Dubai merkezli Al Ghurair İnşaat Endüstrileri şirketinin İnsan Kaynakları Müdürü  Dr. Humayun Rasheed, "Türk insanı çalışkan, işine odaklı ve tecrübeli bir yapıya sahip. Bu potansiyeli değer



Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) Dubai merkezli Al Ghurair İnşaat Endüstrileri şirketinin İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Humayun Rasheed, grup bünyesine katma amacıyla bu yıl mezun olacak Türk mimarlık ve mühendislik öğrencileri ile ilgilendiklerini söyledi.
Al Ghurair İnşaat Endüstrileri, 5 Ocak'ta Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrenci birliğinin daveti üzerine bir kariyer semineri düzenledi. ODTÜ İnşaat Bölümü'nde düzenlenen "Belirsiz Gelecek" başlıklı seminerde konuşan Dr. Humayun Rasheed, "Türk insanı çalışkan, işine odaklı ve tecrübeli bir yapıya sahip. Bu potansiyeli değerlendirmek istiyoruz. Mayıs ayından itibaren başvuruda bulunacak öğrencilerle 'kişilik' mülakatı yaparak başarılı olanları bünyemize katacağız. Türk mühendislerin katılımı ile kadromuzun zenginleşeceğine inanıyoruz" dedi.

Referans


Geri Dön