02 / 05 / 2024

Geniş yeşil alanlar, büyük yüzme havuzu ve spor salonları sizin tercihiniz hangisi 77 bin TL'ye!

Geniş yeşil alanlar, büyük yüzme havuzu ve spor salonları sizin tercihiniz hangisi 77 bin TL'ye!

Yazın gelmesiyle birlikte evlerimizi terk etmeye başladık. Çünkü kimimiz yüzmek, kimimiz yürümek kimimiz ise spor yapmak isteriz. Artık bunun için çok uzağa gitmek gerekmiyor. Çünkü konut projeleri artık bir konuttan daha fazlasını vermek için dizayn edil



Bu hafta biz de sizlere geniş sosyal alanlarıyla sizi evinizden ayıramayacak projelere yer vereceğiz

1-Avrupa Konutları Atakent 3 / Artaş İnşaat

Gölet etrafında çayınızı yudumlayacağınız proje!
Lokasyon: Küçükçekmece
Fiyatlar: 227.500 TL 694 bin 200 TL

Küçükçekmece'de yer alan Avrupa Konutları Atakent 3, 2 bin 300 konuttan meydana geliyor. Proje, Artaş İnşaat tarafından yükseliyor.  Atakent 3te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Atakent 3te yer alan konutların fiyatları 227 bin 500 TLden başlıyor ve 694 bin 200 TLye kadar yükseliyor.

Projenin genel özelliklerinde güvenlik kontrollü giriş kapıları, interkom sistemi bulunuyor. Konut sahiplerine geniş yaşam alanları sunan projede ayrıca 24 saat kapalı devre kamera izleme, yeşil alanlar, kreş, 4 açık yüzme havuzunun yanı sıra sosyal tesis, sauna, buhar banyosu, fitness, aerobik salonu, tenis, basketbol, voleybol sahaları, gölet ve market yer alıyor.

0212 444 0 380
http://www.avrupakonutlari.com.tr/

2-Dumankaya Modern / Dumankaya İnşaat

Balkon keyfini mi, bahçe keyfini mi tercih edersiniz
Lokasyon: Bahçeşehir
Fiyatları: 77 bin TL 254 bin TL.

Dumankaya Modern, Dumankaya İnşaat tarafından Bahçeşehirde hayata geçiriliyor.

Mimarisiyle, sanata yaklaşımıyla, çevre düzeni ve peyzajıyla, ışık tasarımıyla, sosyal zenginlikleriyle gündelik hayata bambaşka bir boyut getiren projede 10-13 katlı 6 blok ve bloklarını birbirine bağlayan yatay bloklar bulunuyor.

Dumankaya Modernde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 toplam 716 daire yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 77 bin TL ile 254 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Bloklar arasında gizlenen avlular ise farklı konseptleriyle projeye ayrı bir renk katıyor. Dumankaya Modernde her dairenin bahçesi ya da balkonu var. Unutulan bahçe keyfi, özledikleri balkon sefası yeniden hayat buluyor.

umankaya Modernde orta alan yansıma havuzlarıyla, gemi şeklindeki çiçek öbekleriyle, balkon ve teraslardaki bitki kullanımlarıyla, Yüzde 65 yeşil alan oranı ile doğayla insanı bütünleştiren bir proje...

Dumankaya Modern sosyal hayata da farklı bir boyut getiriyor. Projenin sosyal alanlarında sanat kafe, fitness center, sanat atölyeleri ve hobi odaları, 2 adet yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun alanı, gezinti ve koşu parkurları, çocuk havuzu, manzara terasları, yansıma havuzları, açık ve kapalı otopark ve 24 saat güvenlik yer alıyor

444 7 222
http://www.dumankaya.com

3-Bosphorus City / Sinpaş GYO

İstanbul tek projeye nasıl sığar diyenlere!
Lokasyon: Halkalı
Fiyatları: 190 bin 785 TL 2 milyon 881 bin 475 TL.

Bosphorus City, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Halkalı'da konumlandırılıyor. Projede 1+1'den 5+2'ye kadar 95 farklı konut tipi bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları da tiplerine göre 190 bin 785 TL ile 2 milyon 881 bin 475 TL arasında değişiyor.

Bosporus Cityde Yalılar, Yalı Apartmanları, Yeditepe Kuleleri, Saraybahçe Evleri ve Erguvan Evleri'nden oluşuyor.
Bosphorus City, prestij ve zenginliğin simgesi, güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakan boğaz yalılarının en görkemli örneklerini yansıtıyor. İstanbulun ikinci Boğaz şehri, 26 bin metrekare büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğazın yalıları ve İstanbulun seçkin boğaz semtleri bulunuyor.
İstanbul Boğazındaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı Meydanı ile R.Hisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor.

0212 444 14 40
www.bosphoruscity.com.tr

4-Exen İstanbul / Sur Yapı

Panoramik İstanbul manzarasına karşı yaşam için!
Lokasyon: Çamlıca
Fiyatları: 373 bin TL 832 bin TL

Exen İstanbul, Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Çamlıca'da konumlandırılan projede yer alan konutların alanların fiyatları 373 bin TL ile 832 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Exen İstanbul, 1.038 konutluk bir proje olarak yükseliyor. 11 ila 15 katlı yatay bloklar ve 160 metre yüksekliğinde 44 katlı kule bloktan oluşan Exende birbirinden farklı konut tipleri yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 konutlar bulunuyor.

Projenin sosyal alanlarında, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, masaj odası ile golf alanı mevcut. Projede ayrıca house keeping, vale, concierge ve resepsiyon hizmetleri bulunuyor.

Panoramik İstanbul manzarasını izlerken kahvenizi yudumlayacağınız projede kreş, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız çarşı da yer alıyor.

6 bin metrekarelik gölet, amfi tiyatrolar,  havuzlar ve fıskiyeleri de projenin diğer özelliklerinden

0216 316 79 90
www.exenistanbul.com.tr

5-Nish Adalar /  Kiptaş  & Özyazıcı İnşaat

Dairelerin yüzde 70i deniz görüyor!
Lokasyon: Maltepe
Fiyatları: 158 bin 585 TL 752 bin 485 TL.

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği 62 blokta 2 bin 200 konuttan meydana gelen proje Nish Adalar, Maltepe'de konumlandırılıyor.

Dairelerin yüzde 70'inin deniz manzarasına hakim olduğu projedeki konutların fiyatları 158 bin 585 TL ile 752 bin 485 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 1+1'den başlayıp 4+1'e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi bulunuyor.

4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzundan oluşan siteye ait sosyal tesisler içinde Welness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan Nish Clup site sakinlerine üyelik esası ile hizmet veriyor. Tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarınızı karşılayacak sayıda tasarlanmış durumda.

160 bin metrekarelik muhteşem peyzaj alanı binlerce ağaç, süs bitkisi ile donatılmış ayrıca süs havuzlarıyla tüm yeşil alanlar zenginleştirilmiş olan projenin yüzde 70'i kapanmaz deniz manzarasına ve Adalar manzarasına sahip konumda.
Projede, site sakinlerinin otopark ihtiyacını karşılayacak şekilde kapalı ve açık otoparklar planlanmış durumda. Kapalı otoparklardan direk asansör holüne geçiş sağlanıyor. Çoğunlukla her kata 2 daire gelecek şekilde proje dizaynı yapılmış.

0216 444 5 232
www.nishadalar.com

6-Ataman Karina / Ataman İnşaat

Rezidans konseptinde doğal yaşam alanları!
Lokasyon: Pendik
Fiyatları: 138 bin TL 532 bin TL.

Pendikte hayata geçirilen ve 437 konut ile 22 mağazadan meydana gelen Ataman Karina Projesi'nde göl ve şehir olmak üzere 2 etap bulunuyor.

Ataman İnşaat tarafından yükselen proje, 7 katlı 3 bloktan meydana geliyor.

Ataman Karinanın sosyal alanlarında kütüphane, çocuk oyun odası, lobi bar, özel sinema odası, yürüyüş parkuru, sauna, açık ve kapalı havuz, fitness center ile tenis kortu bulunuyor.

Residence konseptindeki projede açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları, mini club, okuma ve sinema odaları, fitness center, lounge ve restaurant bulunan projede 24 saat güvenlik hizmeti de yer alıyor.

0216 397 03 00
www.atamankarina.com.tr

7-Yorum İstanbul/ Turkmall & Yorum İnşaat

16 bin 500 metrekarelik yeşil alan sizin!
Lokasyon: Bayrampaşa
Fiyatları: 217 bin TL - 575 bin TL

Turkmall ve Yorum İnşaatın ortak projesi olan Yorum İstanbul, Bayrampaşada yükseliyor. Yorum İstanbul, 6-9-14-18 katlı bloklarda toplam 558 konuttan oluşuyor.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 217 bin TL ile 575 bin TL arasında değişiyor.

Yorum İstanbul Projesinde 16 bin 500 metrekare yeşil alan içerisinde mini golf, mini futbol, açık kapalı yüzme havuzu, fittness, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanı, 450 metrekarelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, gölet, çim güneşlenme alanı, pergolalı yürüyüş yolu, gezinti ve dinlenme alanları, süs havuzu ve botanik bahçe yer alıyor.
Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, tenis kortları, Back- Up Concierge hizmetleri, 24 saat güvenlik ve teknik destek hizmetlerinin yer aldığı Yorum İstanbulun yeni kampanyasına katılanlar 36 ay boyunca site aidatı ödemeyecekler.

444 84 94
http://www.yorumistanbul.com/

8-My Towerland / Ağaoğlu İnşaat

Sadece sizi değil dünyanızı düşünen proje!
Lokasyon Ataşehir
Fiyatları: 470 bin TL - 1 milyon 535 bin TL

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehirde hayata geçirilen My Towerland projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konutlar bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 470 bin TLden başlangıç gösteriyor ve 1 milyon 535 bin TLye kadar yükseliyor.
Proje My Towerland Ataşehirin sosyal alanlarında fitness center, sauna buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları ile güvenlik sistemi gibi daha bir çok etkinlik yer alıyor.

Projenin tamamında yer alacak olan 3 bin 500 konutun yıllık 36 milyon kWh ulaşan enerji ihtiyacının tamamını yenilenebilir enerji ile karşılayacak.

Bu rakam, Kyoto Sözleşmesinde Avrupa Birliği ülkeleri için 2020 yılında enerji üretiminin en az yüzde 20sinin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanmasını öngören hedefin de üzerinde. Bu şekilde My Towerlandde yaşayacak daire sahiplerinin enerji kullanım maliyeti yüzde 20 oranında ucuzlayacak

My World 1.000.000 metrekarelik yaşam alanıyla, 15 bin seçkin insana her türlü sosyal, kültürel ve sportif olanağın yanında kusursuz tasarlanmış bir mimari konsept ve teknolojik altyapı sunuyor. 

444 6 777
http://www.mytowerland.com/

9-Akasya Acıbadem / Saf GYO

3 bin metrekarelik sosyal tesis alanları!
Lokasyon: Acıbadem
Fiyatlar: Fiyat açıklaması yapmıyor

Saf Gayrimenkul projesi Akasya Acıbademin Kent Etabında yer alan tüm daireler rezidans hizmeti veriyor. Acıbademde yer alan proje kapsamında home oficcelerin yanı sıra İstanbul Yarımadasına bakan manzaralı konutlarda bulunuyor.

Her odanın kat bahçesine açıldığı 15 katlı yatay yaşam alanlarında ise 3,5+1, 3+1 ve 2+1 dairelerin yanında geniş teraslı lüks daireler bulunacak. Tüm yatay bloğun etrafını saran kat bahçelerinde özel jakuziler de yer alacak.

Akasya Acıbadem projesinde 1+1den 4.5+1e kadar pek çok tipte 70 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen toplam 1600 konut bulunuyor. Projenin en büyük özelliği lokasyonu ve doğal alanı çok geniş bir proje olması.

Akasya Acıbademin 58 bin metrekare yeşil alana sahip olması dikkat çekiyor. Bir de alışveriş merkezinin planlandığı proje, 7 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet ve 26 bin metrekarelik Central Park kadar 3 bin metrekarelik sosyal tesis alanlarıyla da iddialı.

0216 428 31 32
www.ak-asya.com

10-Rings İstanbul / Selin Yapı

Dikey alanda müstakil yaşam!
Lokasyon: Sancaktepe
Fiyatları: 187 bin 500 TL 665 bin TL

Dikey alanda müstakil yaşam sloganıyla yola çıkan Rings İstanbulda 1500 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks ve 5+2 dublekslerden oluşan projede konutların fiyatları 187 bin 500 TL ile 665 bin TL arasında değişiyor.

Kat bahçeleri ile site sakinleri kendilerine özel alanlarda hobilerini gerçekleştirebiliyor. Sancaktepedeki projenin yüzde 75ini yeşil alan oluşturuyor. Sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve jimnastik salonları, kreşler, basketbol, tenis ve voleybol kortları, mini golf sahası gibi mekanlar bulunuyor.

Tüm site su ve yürüyüş yolu ile birbiriyle bağlantılı. Rings İstanbul projesi üç ayrı etaptan oluşuyor. İlk etabı oluşturan bölümler ise Siesta, Fiesta ve Vista.

Diğer etaplarda ise sosyal tesisler, 5-6 katlı binalardan oluşan bloklar, sıra evler ile villalar yer alacak. Projede 150si villa olmak üzere toplamda 1500 konut ve bir AVM bulunacak. Proje Selçuklu Holding iştiraki Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

444 86 00
www.ringsistanbul.com

Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön