06 / 05 / 2024

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.



Yazları Ayvalık'ta tatilini geçiren Hülya Avşar, Bodrum Çeşme gibi tatil mekanlarında fiyatların uçtuğunu duyduğunu söyledi.

Avşar, "Artık herkes kendi kararını verecek ona göre tatilini yapacak" açıklaması yaptı.

Avşar tam olarak artan fiyatlarla ilgili şu cümleleri kullandı:

Ben çok Bodrum'cu değilim. İstanbul'da gibi hissediyorum. Çeşme de güzel ama orası da değil. Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar

Artan enflasyon nedeniyle günbegün artan fiyatlar vatandaşın durumunu iyice zora soktu. Vatandaş değişik zamanlarda karşılaştığı hükümet yetkililerine aşırı zamlardan dolayı tepki gösterdi.

Geçtiğimiz gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Trabzon’da düzenlenen bayramlaşma programındaki konuşmasında, “Yeter ki Trabzon bizim arkamızda dimdik dursun. Bu ülkenin başaramayacağı hiçbir şey olmaz” derken bir vatandaş, “Ekmek 8 lira, unun çuvalı 500 lira oldu. Nasıl olacak bu?” sözleriyle bakana tepkisini dile getirmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön