29 / 04 / 2024

Gergi tavan sistemi inşaat sektörüyle gelişiyor!

Gergi tavan sistemi inşaat sektörüyle gelişiyor!

Gergi tavan sistemi inşaat sektöründe her geçen gün daha fazla gelişiyor. İşadamı Ayhan Çağlayan, gergi tavan sistemlerinin vatandaşlar tarafından tutulduğunu dile getirdi.



İnşaat sektöründe geniş yer edinmeye başlayan gergi tavan sistemleri, ev ve işyerlerine ayrı bir güzellik katıyor. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde faaliyet gösteren Çınar Gergi Tavan firması sahibi İşadamı Ayhan Çağlayan, gergi tavan sistemlerinin vatandaşlar tarafından tutulduğunu dile getirdi.

Ayhan Çağlayan, “Uygulamış olduğumuz sistem sıra dışı yapısı, ısıtılarak istenilen forma girebilen, çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum profillerine ısıtıp gerilerek uygulanması tekniğidir. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara imkân sağlayarak esnekliği sayesinde her projede kendine has tavanlarda özgün tasarım imkânı sunar. Çınar Gergi Tavan Sistemi sadece tavanda değil, duvar ve dekoratif amaçlı olmak üzere yapılabilir ve her şekle girebilir. Sudan ve nemden etkilenmeyen gergi tavan, bakım ve boya gerektirmez; temizlenebilir. Üzerine ankastre aydınlatma armatürleri konulabilir. Arkadan aydınlatma yaparak soft ışık kaynağı olarak kullanılabilir. Yangında alev almaz, ultraviyole ışınlardan etkilenmez. Kısa sürede ve kolaylıkla montaj yapılır. Üzerine istenilen resim baskı olarak yapılabilir. Çatlama ayrılma gibi sorunlar çıkartmaz. Profesyonel ekibimizle yüzde 100 müşteri memnuniyetini ön plana alarak yurt içinde ve yurt dışında hizmet veriyoruz” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön