28 / 04 / 2024

Kiralık vinç sektörü inşaat sektörüyle birlikte büyüyor!

Kiralık vinç sektörü inşaat sektörüyle birlikte büyüyor!

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte önemi artan kule vinçlere olan talep her geçen gün artıyor. Bemtaş, Kule vinç kiralama ve satış konularında Türkiye'nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum.



Gelişen inşaat sektörüyle birlikte önemi artan kule vinçlere olan talep her geçen gün artıyor. İnşaat sektöründe 30 yıllık köklü geçmişi üzerinde faaliyetlerini sürdüren Bemtaş, Kule vinç kiralama ve satış konularında Türkiye'nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum. 

Türkiye'de kiralık vinç sektörünün hızla büyüdüğünün altını çizen Bemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can, "Piyasada admı duyurmuş bazı büyük inşaat firmaları hali hazırda hala sadece kiralama yöntemi ile projelerini yürütmeye devam ediyor. Sektörün ihtiyacını karşdayacak sayıda kiralık kule vinç Türkiye piyasasında bulunmuyor. SOIMA ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde kiralık makine parkımızı 2016' ya kadar 100 kule vince çıkarmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra Alman BÖCKER firması ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde de yük ve personel asansörü, dış cephe platformu satış, kira ve servis konularında da hizmetimiz var." 


Vatan


Geri Dön