15 / 05 / 2024

Kiralık vinç sektörü

Kiralık vinç sektörü

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte önemi artan kule vinçlere olan talep her geçen gün artıyor. Bemtaş, Kule vinç kiralama ve satış konularında Türkiye'nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum.

İŞKUR resmen açıkladı! İnşaat sektöründe çalışacak işçi bulunamıyor! İş çok işçi yok...

İŞKUR verilerine göre yılın ilk üç ayında ülke genelindeki işletmelerde toplam 330 bin 325 açık iş tespit edildi ve en fazla açık gayrimenkul sektörü ve inşaat olarak kayıtlara geçti.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

İngiltere'de inşaat sektörü kan kaybediyor! 13 yıl öncesine geri döndü!

İngiliz inşaat sektörü pandemiden bu yana en fazla küçülen sektör olarak kayıtlara geçti. Bu durum en son 2010'un üçüncü çeyreğinde yaşanmıştı. 

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık vinç sektörü Haberi

Kiralık vinç sektörü

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte önemi artan kule vinçlere olan talep her geçen gün artıyor. İnşaat sektöründe 30 yıllık köklü geçmişi üzerinde faaliyetlerini sürdüren Bemtaş, Kule vinç kiralama ve satış konularında Türkiye'nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum. 

Türkiye'de kiralık vinç sektörünün hızla büyüdüğünün altını çizen Bemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can, "Piyasada admı duyurmuş bazı büyük inşaat firmaları hali hazırda hala sadece kiralama yöntemi ile projelerini yürütmeye devam ediyor. Sektörün ihtiyacını karşdayacak sayıda kiralık kule vinç Türkiye piyasasında bulunmuyor. SOIMA ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde kiralık makine parkımızı 2016' ya kadar 100 kule vince çıkarmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra Alman BÖCKER firması ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde de yük ve personel asansörü, dış cephe platformu satış, kira ve...