02 / 05 / 2024

Geri ödemesiz 250 bin lira için acele edin

Geri ödemesiz 250 bin lira için acele edin

KOSGEB'in vereceği 250 bin liralık geri ödemesiz hibe desteği için başvurular başladı. Şartları taşıyorsanız elinizi çabuk tutun. İşte programın detayları...



Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) bazı iş kolları için 250 bin liraya varan geri ödemesiz hibe desteği için başvurular başladı. Bazı mesleklerin gelecek nesillere aktarımı ve devamlılığın sağlanabilmesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen hibe programında üst sınır 250 bin lira. KOSGEB'in yürüttüğü Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı çerçevesinde; geri ödemesiz olarak verilecek hibe programında meslek sahibinin yetiştireceği personel için verilecek destek 150 bin lira. Program ayrıca; kuruluş, işletme, yetiştirme, makine, teçhizat, tanıtım ve pazarlama başlıkları altında destekleri kapsıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön