09 / 05 / 2024

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!



BOMBA DOLAR AÇIKLAMASI!

Dün ABD enflasyon verileri açıklandı. ABD enflasyon verilerine değinen Geçer, enlasyonun gerilemeye devam edeceğininin sinyalini vrirken, “Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Enflasyon rakamlarından dolayı dolar kurunda gerilemelerin olacağını belirten Geçer, doların yükselmesi için nelerin gerekli olduğunu vurguladı. Geçer;  "ABD'de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse ki düşük bir ihtimal o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz." dedi.

Doların yeni yılda ne kadar olacağını merak edenler için rakam açıklaması yapan Geçer yatırımcıları şimdiden planlarını yapmaları konusunda uyardı. Geçer, doların 2023 yılı ile birlikte 20 TL olacağını açıkladı.


Geri Dön