07 / 05 / 2024

Gıda fiyatlarına zam! Yeni zamlar için çok az bir süre kaldı! Önlemlerinizi alın

Gıda fiyatlarına zam! Yeni zamlar için çok az bir süre kaldı! Önlemlerinizi alın

Küresel gıda fiyatları beş aydır üst üste düşerken Ukrayna’dan flaş bir açıklama geldi. Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solskyi tahıl koridoruna rağmen gıda fiyatları ile ilgili kış ayları öncesinde büyük artışların yaşanabileceğini açıkladı.



“GIDA FİYATLARINDA YİNE ÇOK BÜYÜK ARTIŞLAR GÖREBİLİRİZ”

Ukraynalı Bakan gıda fiyatlarında yeni artışlar görülebileceğine dikkat çekerek, “Bir dizi faktöre bağlı şekilde gıda fiyatlarında yeni artışlar yaşayabiliriz. Bunlardan biri, ülkelerin kış aylarının öncesinde rezervlerini doldurmak amacı ile normal zamanlardan yaptıklarından çok fazla alım yapmaları riski. Ülkelerin kış ayları öncelerinde depolarını doldurmak amacı ile fazla alım yapmaları halinde yeniden çok yüksek fiyatlar ile karşı karşıya kalınabilir. Gıda fiyatlarında yine çok büyük artışlar yaşayabiliriz. Bir diğer risk faktörü de Karadeniz limanlarının tekrar bloke edilmesi ile ilgili. Üçüncüsü ise ABD, Kanada, Arjantin ve Brezilya ülkelerinde hasatın ne kadar iyi olacağı” şeklinde konuştu.

Gıda fiyatlarına zam! Yeni zamlar için çok az bir süre kaldı! Önlemlerinizi alın

Oyun sevdalılarının telefonu Oppo A55'e A101’den kaçırmayacak indirim! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yakında satışı duracak denilen iPhone 11’e BİM’den kampanya! 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Çocuğu olanlar vergilerini daha az ödeyecek! İndirimli vergi ödemek için hemen bu habere bakın

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön