29 / 04 / 2024

Ginza Güneşli ne zaman teslim?

Ginza Güneşli ne zaman teslim?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Ginza Güneşli

Ginza Güneşli ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Keleşoğlu Ginza Güneşli Evlerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor...



Tek blok halinde yükselen Ginza projesi İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı olan Güneşli bölgesinde konumlandırılıyor.  Ginza Güneşli  ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Ginza Güneşli Evleri 39 adet dükkan ve 80 adet daireden meydana geliyor. Ginza Güneşli projesi  Keleşoğlu İnşaat  girişimi ile yükseliyor.


27 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Ginza Güneşli Evlerinde satışlar devam ediyor. Ginza Güneşli ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


7 bin 740 metrekare arsa alanına sahip olan Keleşoğlu Ginza Konutlarında yer alan 2 oda 1 salon daireler 116 metrekare ve 3 oda 1 salon daireler 151 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


Ginza Güneşli ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Kasım ayı cevabı veriliyor. Ginza Güneşli satış ofisi ile 0212 651 71 00 no'lu telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza nerede sorusunun yanıtı şöyle: 


Ginza Güneşli Konutları nerede?

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza adres: Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cd. Mercan Sk. No:1 Güneşli, Bağcılar - İstanbul


Güneşli Ginza iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 651 71 00

Web Adresi: www.ginzagunesli.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön