02 / 05 / 2024

Giriş seviyesi akıllı telefon Xiaomi Redmi 10C, A101'de!

Giriş seviyesi akıllı telefon Xiaomi Redmi 10C, A101'de!

A101, Xiaomi Redmi 10C'yi satışa çıkardı... Müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın...



A101, Xiaomi Redmi 10C'yi satışa çıkardı. Bu heyecan verici haber, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden A101 tarafından yapılan bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

Xiaomi Redmi serisinin en son üyesi olan Redmi 10C, gelişmiş özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Telefon, kullanıcılarına mükemmel bir fiyat/performans deneyimi sunmayı hedefliyor.

Redmi 10C'nin özellikleri arasında, güçlü bir işlemci, geniş bir ekran, yüksek çözünürlüklü bir kamera ve büyük bir pil kapasitesi bulunuyor. 6,5 inç büyüklüğündeki Full HD+ IPS LCD ekran, net ve canlı renkler sunarken, günlük kullanımda keyifli bir deneyim sunuyor. Telefonun arkasında bulunan 64 MP ana kamera, detaylı ve net fotoğraflar çekmek için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Redmi 10C'nin batarya kapasitesi de oldukça etkileyici. 5,000 mAh'lik pil, uzun süreli kullanım için yeterli güç sağlıyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde telefonunuzu daha kısa sürede tamamen şarj edebilirsiniz.

Telefonun gücünü ise MediaTek Helio G88 işlemci sağlıyor. Bu işlemci, günlük görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getirmek için yeterli performansı sunarken, oyun oynama ve çoklu görevlerde de tatmin edici bir deneyim sunuyor.


Geri Dön