28 / 04 / 2024

Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanıyor!

Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi. Aldırmaz, "açacağımız bulvar ile Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanacak." dedi...




Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi.


Yüreğir’e bağlı Sarıçam Mahallesi’ndeki yıkım işlemi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde yapıldı. Yıkımı denetleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Burada açacağımız bulvar ile Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanacak. Yüreğir’deki Aksantaş  TOKİ  konutları da bu bulvarlara bağlanmış olacak. Biz hizmete devam ediyoruz. Adanalılara hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Şahabettin Canımoğlu da bulvar açılması için 9 bina ile bin 300 metrekare arsa kamulaştırıldığını, yıkım işlemlerinden sonuncusunun da gerçekleştirildiğini anlattı. Canımoğlu, yıkımın ardından bulvar çalışmalarına başlanabileceği bilgisini verdi.


Bugün


Geri Dön