12 / 05 / 2024

adana kozanda bulvar açma çalışmaları

adana kozanda bulvar açma çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi. Aldırmaz, "açacağımız bulvar ile Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanacak." dedi...

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

Adana Ziyapaşa Bulvarı masaya yatırıldı!

Ziyapaşa Bulvarı Koruma ve Geliştirme Derneği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti

Adana Ziyapaşa Consept projesinde teslimler 2018'de başlıyor!

Yamaç İnşaat, Ziyapaşa Consept projesi çalışmalarını sürdürüyor. Adana'nın merkezi lokasyonlarından kabul edilen Ziyapaşa Bulvarı'na yürüme mesafesinde yer alan proje, 2 bin 200 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Adana Tag Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yapılacağı arazinin kullanıma açılması için TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısını yeniledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Adananın merkez ilçesi Yüreğir'deki otoyolu Mithat Özsan Bulvarına bağlayacak Yonca Kavşak Projesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı.

Adana Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Arası Algeçit ve Yol Çalışması’nın yapıldığı noktada incelemelerde bulundu. Başkan Sözlü, “Adana’da kuzey-güney trafik aksında önemli ölçüde rahatlama olacak” dedi.

Adana Yonca Kavşak projesi için 12 milyonluk kamulaştırma!

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Yüreğir İlçesi’nde TAG Otoyolu’nu Mithat Özsan Bulvarı’na bağlayacak Yonca Kavşak Projesi’nin gerçekleşmesi için lokomotif rol üstlendi.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Adana'da 67 işyerinde yıkım başladı!

ADANA'daki Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan 67 yeme, içme ve eğlence mekanının ruhsatlara aykırı olarak kaldırım işgali yaptığı gerekçesiyle yıkılmak istenmesi gerginliğe yol açtı.

Adana Menderes Bulvarı için destek çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, belediye meclisinde Adnan Menderes Bulvarı Sahil Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi için destek istedi.

Adana'da alışveriş merkezi ek binası çöktü!

Adana, Seyhan ilçesi Yeni Mahalle Öğretmenler Bulvarı'nda bir alışveriş merkezinin ek binası inşaatında asma katın tablası beton dökülürken kalıp çöktü.

Adana Büyükşehir'den yeni bulvar!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İmamoğlu’da başlattığı yeni bulvar çalışması, trafik akışını rahatlatıp, Aladağ’a geçiş için alternatif güzergah oluşturacağı gibi bölgeye de değer kazandıracak.

adana kozanda bulvar açma çalışmaları Haberi

adana kozanda bulvar açma çalışmaları


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi.


Yüreğir’e bağlı Sarıçam Mahallesi’ndeki yıkım işlemi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde yapıldı. Yıkımı denetleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Burada açacağımız bulvar ile Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanacak. Yüreğir’deki Aksantaş TOKİ konutları da bu bulvarlara bağlanmış olacak. Biz hizmete devam ediyoruz. Adanalılara hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Şahabettin Canımoğlu da bulvar açılması için 9 bina ile bin 300 metrekare arsa kamulaştırıldığını, yıkım işlemlerinden sonuncusunun da gerçekleştirildiğini anlattı. Canımoğlu, yıkımın ardından bulvar çalışmalarına başlanabileceği bilgisini...