29 / 04 / 2024

Adana Ziyapaşa Bulvarı'ndaki kaldırım sorunu ortadan kaldırıldı!

Adana Ziyapaşa Bulvarı'ndaki kaldırım sorunu ortadan kaldırıldı!

Ziyapaşa Bulvarı'nda Atanur Apartmanı'nın önündeki çirkin görüntü işyeri sahibi Ahmet Murat Atalayer'in müdahalesiyle ortadan kalktı.



Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki işyerlerinin girişinde yaptıkları düzenlemeden dolayı kaldırımı tahrip ettikleri iddia edilen işletme sahibi Ahmet Murat Atalayer, söz konusu iddiaların gerçek olmadığını ve çalışmanın Atanur Apartmanı'na ait parselde gerçekleştirildiğini söyledi. Yapılan düzenleme ile işyerine ve Ziyapaşa Bulvarı'na yakışır, çağdaş bir görünüm kazandırdıklarını anlatan Atalayer, "Çirkin bir görüntüye son verdik. Yaptığımız çalışma yasalara uygundur" dedi. 


YIKMAK İSTEMİŞTİ 

Tapu kayıtları incelendiğinde çalışma yapılan alanın Atanur Apartmanı'nın ön bahçesi olduğunun görüleceğini açıklayan Atalayer, "Belediye geçmiş yıllarda burayı yıkmak istedi. Apartman sakinleri, mahkemeye başvurdu. Mahkeme 'yıkılamaz' kararı verdi. Şimdi biz, etrafı demir korkulukla çevrili merpen girişini ve üstündeki sundurmayı yıkarak belediyenin geçmişte yapmak istediğini hayata geçirdik. Her şeyi yasaya uygun yaptık" diye konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön