03 / 05 / 2024

Adana Ziyapaşa Bulvarı'nda Mado açıldı!

Adana Ziyapaşa Bulvarı'nda Mado açıldı!

Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açıldı.



Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açılırken Ömer Bayram İnşaat'ın Genel Müdürü Halit Erdoğan'da Eren Durmuş Eren ile birlikte işletmeciliği üstlenerek, kafe sektörüne adım attı. 


TÜRKİYE'NİN EN İYİ KONSEPTİ

"Dondurma dünyasının en keyifli buluşma noktasının açılışına  Adana  Valisi Mustafa Büyük. Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek başta olmak üzere, kent yöneticileri ve işadamları katıldı. Konukların müzik dinletisi ile karşılandığı açılış buyuk ilgi görü.. Eren Durmuş Eren. Türkiye'deki Mado kafeler arasında, en iyi müşteri memnuniyetine sahip olan Kurttepe Mado'dan sonra Ziyapaşa Mado'yu Adana'ya kazandır maktan duyduğu mutluluğu ifade etti. 



Hürriyet Çukurova Gap 


Geri Dön