28 / 07 / 2024

mado yeni şubeleri

mado yeni şubeleri

Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açıldı.

Mado 2021'de 20 şube daha açacak!

Geçtiğimiz mart ayından itibaren Türkiye'de etkili olan pandemi sonrası hemen her şirket büyüme ve yatırım programlarını yeni normale göre güncelledi. Bu kapsamda Türkiye’nin köklü markalarından Mado da 2021 yılında 20 şube açılışı daha yapacak

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Mado 12 ilde yeni şube açacak!

Mado Başkanı Mehmet Kanbur, Çin, Dubai, Bulgaristan, Hollanda ve Katar'da yılsonuna kadar, Türkiye'de ise ağrlıklı olarak Anadolu'da olmak üzere 12 ilde daha yeni şube açacak.

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Mado 4 şube daha açmaya hazırlanıyor!

Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014'ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da istanbul, Bursa ve izmir' de 4 şube daha açıyor.

Mado Şubat ayında 4 şube açıyor!

Avrupa’nın en büyük, dünyanın beşinci büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014’ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da İstanbul, Bursa ve İzmir’de 4 şube daha açıyor.

Finansbank şube sayısını artırdı!

Finansbank Mersin ve Çanakkale'de açtığı yeni şubeleri ile şube sayısını artırdı.

Mado'dan S. Arabistan'a 25 milyon dolar yatırım!

Mado, dış yatırımlarına yeni bir halka daha ekledi. Uzakdoğu ülkelerinin ardından Suudi Arabistan ile master franchise anlaşması imzaladı

Mado, 'Mado Fırın' konseptinde mağazalar zinciri oluşturuyor

Türkiye'nin ünlü dondurma markası Mado, "Mado Fırın" konseptinde yeni bir mağazalar zinciri
oluşturuyor

Mado, yurt dışında 2 yeni tesis kuruyor!

Bulgaristan'da üretim tesisi kurarak Avrupa'ya açılan Mado dondurmaları hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümek için çalışmalarına hız verdi

Pehlivanoğlu'nun 2009 hedefi 100 mağazaya ulaşmak

Pehlivanoğlu önümüzdeki günlerde açılacak olan yeni şubeleri ile kalite ve çalışan sayısını yükseltmeyi planlıyor

mado yeni şubeleri Haberi

mado yeni şubeleri

Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açılırken Ömer Bayram İnşaat'ın Genel Müdürü Halit Erdoğan'da Eren Durmuş Eren ile birlikte işletmeciliği üstlenerek, kafe sektörüne adım attı. 


TÜRKİYE'NİN EN İYİ KONSEPTİ

"Dondurma dünyasının en keyifli buluşma noktasının açılışına Adana Valisi Mustafa Büyük. Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek başta olmak üzere, kent yöneticileri ve işadamları katıldı. Konukların müzik dinletisi ile karşılandığı açılış buyuk ilgi görü.. Eren Durmuş Eren. Türkiye'deki Mado kafeler arasında, en iyi müşteri memnuniyetine sahip olan Kurttepe Mado'dan sonra Ziyapaşa Mado'yu Adana'ya kazandır maktan duyduğu mutluluğu ifade etti. 



Hürriyet Çukurova...