15 / 05 / 2024

Adana Ziyapaşa Bulvarındaki kaldırım sorunu ortadan kaldırıldı

Adana Ziyapaşa Bulvarındaki kaldırım sorunu ortadan kaldırıldı

Ziyapaşa Bulvarı'nda Atanur Apartmanı'nın önündeki çirkin görüntü işyeri sahibi Ahmet Murat Atalayer'in müdahalesiyle ortadan kalktı.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in emekli maaşı ve asgari ücret zammı açıklamasındaki rakam değişiyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge çalışmalarını bitirdiklerini açıkladı. Bakan Bilgin ayrıca, “Ücretlilerimizin enflasyon karşısındaki kayıplarını giderecek çalışmalar Temmuz’da da yapacağımız düzenlemeler var” dedi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana Ziyapaşa Bulvarındaki kaldırım sorunu ortadan kaldırıldı Haberi

Adana Ziyapaşa Bulvarındaki kaldırım sorunu ortadan kaldırıldı

Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki işyerlerinin girişinde yaptıkları düzenlemeden dolayı kaldırımı tahrip ettikleri iddia edilen işletme sahibi Ahmet Murat Atalayer, söz konusu iddiaların gerçek olmadığını ve çalışmanın Atanur Apartmanı'na ait parselde gerçekleştirildiğini söyledi. Yapılan düzenleme ile işyerine ve Ziyapaşa Bulvarı'na yakışır, çağdaş bir görünüm kazandırdıklarını anlatan Atalayer, "Çirkin bir görüntüye son verdik. Yaptığımız çalışma yasalara uygundur" dedi. 


YIKMAK İSTEMİŞTİ 

Tapu kayıtları incelendiğinde çalışma yapılan alanın Atanur Apartmanı'nın ön bahçesi olduğunun görüleceğini açıklayan Atalayer, "Belediye geçmiş yıllarda burayı yıkmak istedi. Apartman sakinleri, mahkemeye başvurdu. Mahkeme 'yıkılamaz' kararı verdi. Şimdi biz, etrafı demir korkulukla çevrili merpen girişini ve üstündeki sundurmayı yıkarak belediyenin geçmişte yapmak istediğini hayata geçirdik. Her şeyi yasaya uygun yaptık" diye konuştu. 


Sabah...