28 / 04 / 2024

Gizemli, klasik ve kişisel maviler!

Gizemli, klasik ve kişisel maviler!

Mevsimin giderek sarıya döndüğü sonbaharın başlangıcı Eylül ile birlikte enerji dolu yaz günlerini anımsatan mavi, Marshall 2012 Renk Ailesi’nin de en özel rengi olarak hayatı renklendiriyor.



“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2012 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor.


2012’nin sekiz renk ailesinden birini maviler oluşturuyor. Marshall 2012 Mavi Renk Paleti’ni, gizemli, klasik ve kişisel olarak tanımlıyor.  Marshall 2012 Mavisi: Huşu uyandıran hafif koyu yeşilimsi mavi Marshall’ın bu yılın mavisi olarak seçtiği mavi, huşu uyandıran hafif koyu yeşilimsi rengi ile oldukça güçlü, derin ve dikkat çekici. Marshall 2012 Mavisi, paslı kahverengi ve soluk dekorasyon grileri ile mükemmel bir uyum yakaladığı gibi endüstriyel sarılarda da çok hoş bir ikili oluyor. Gizemli, klasik ve kişisel mavilerMarshall 2012 Mavi Renk Paleti’nde, esrarengiz derin okyanus tonları, çok derin zifiri gece seması, Cape Cod’un sayfiye evlerini, Wedgwood porselenini ve ördek yumurtası görüntülerini çağrıştıran uçuk kireç mavileri gibi mavinin pek çok tonu yer alıyor. 


Geri Dön