13 / 05 / 2024

marshall mavisi

marshall mavisi

Mevsimin giderek sarıya döndüğü sonbaharın başlangıcı Eylül ile birlikte enerji dolu yaz günlerini anımsatan mavi, Marshall 2012 Renk Ailesi’nin de en özel rengi olarak hayatı renklendiriyor.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Vivo V25 5G satın alanlara 5.499 TL değerinde hediye kampanyası sunuluyor!

Vivo V25 5G modeline, turkuaz mavisi renk seçeneği eklenerek yeni bir seçenek daha sunuldu. Satışa sunulan bu renk seçeneği ile ilgili detaylar şöyle...

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

Vestel Retro Filtre Kahve Makinesi Düş Mavisi en uygun fiyata nerde satılıyor? 29 Ocak fiyat listesi

Türk kahvesi makinesi almak isteyenlerin tercihi hem uygun fiyatlı oluşu hem de uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitede olmasıdır. 

VatanBilgisayar'dan Oppo A16'ya büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Kampanyaları takip eden vatandaşlar bu haber sizin için. Web kullanıcılarına özel kampanya, İnci Mavisi Oppo A16 64gb Akıllı Telefonlar sepette yüzde 5 indirimle peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile sunuluyor.  Oppo A16'nın fiyatı nedir?

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

TEKNOSA Oppo A16 64/4 GB İnci Mavisi Akıllı Telefona indirim yaptı! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yeni telefon almak isteyenler tüm fiyat performansı ürünlerine bakıyor. Bu kapsamda karşımıza çıkan Oppo A16 uzun batarya dayanıklılığıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Peki, Fiyat performans ürünü Oppo A16 özellikleri ve fiyat listesi nedir? İşte tüm detaylar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Kartal Rotamavi adres!

'Kartal'da mavisi bol bir yaşam için rotamızı belirledik' sloganıyla tanıtılan Kartal Rotamavi projesinde ön talep toplanıyor. Kartal Rotamavi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

marshall mavisi Haberi

marshall mavisi

“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2012 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor.


2012’nin sekiz renk ailesinden birini maviler oluşturuyor. Marshall 2012 Mavi Renk Paleti’ni, gizemli, klasik ve kişisel olarak tanımlıyor.  Marshall 2012 Mavisi: Huşu uyandıran hafif koyu yeşilimsi mavi Marshall’ın bu yılın mavisi olarak seçtiği mavi, huşu uyandıran hafif koyu yeşilimsi rengi ile oldukça güçlü, derin ve dikkat çekici. Marshall 2012 Mavisi, paslı kahverengi ve soluk dekorasyon grileri ile mükemmel bir uyum yakaladığı gibi endüstriyel sarılarda da çok hoş bir ikili oluyor. Gizemli, klasik ve kişisel mavilerMarshall 2012 Mavi Renk Paleti’nde, esrarengiz derin okyanus tonları, çok...