27 / 04 / 2024

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.



Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. Şirketin asıl amacı turizm sektöründe otel ve lokanta vb. her türlü işletmecilik ile gıda, tekstil ve inşaat sektörlerinde yatırım ve işletmecilik yapmak ve bu sektörlerde ihtiyaç duyulan mal ve hizmetlerin üretimi, dağıtımı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirmek amacıyla; 1-İştigal konusu ile ilgili her türlü, mali, ticari ve idari faaliyette bulunabilir. İştigal konusu ile ilgili her türlü tesisleri, işletebilir,  projelendirebilir, kurabilir, kurdurabilir, imal ve inşa edebilir, ettirebilir, satabilir, satın alabilir, devralabilir, devredebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 2-İştigal konusu ile ilgili her türlü makine, yedek parça, ekipman, ham madde, yarı mamül ve mamül her türlü malın imalatını, alım satımını, ithalat ve ihracatını, pazarlama ve dağıtımını yapabilir. 3-İştigal konusu ile ilgili aracılıklar, temsilcilikler, mümessillikler, acentalıklar, distribütörlükler, bayilikler vb. oluşturabilir ve/veya verebilir, başka şirketlerin aracılık, mümessillik, temsilcilik, acentalık, distribütörlük ve bayiliklerini vb. alabilir, komisyonculuk yapabilir. 4-İştigal konusu ile ilgili olarak, şirketin ihtiyacı için, iç, dış piyasalardan kısa, orta ve uzun vadeli kredi ve kefalet sözleşmeleri cari hesap sözleşmeleri, yapabilir, ayni, nakdi ve senet üzerinden avans ve kefalet kredileri alabilir. Kendisine açılan kredilere karşı teminat ve ipotekler verebilir, teminat ve ipotekler alabilir. Teminat ve kredileri, sigorta ettirebilir. 5-İştigal konusu ile ilgili kurulmuş ve/veya kurulacak yerli ve yabancı şirketlere ortak olabilir, katılabilir, 6224 Sayılı Yabancı Sermaye Teşvik kanunu gereğince gerekli izinler alınması koşuluyla yabancı ortak alabilir, yabancı personel çalıştırabilir. 6-İştigal konusu ile ilgili, taşınır ve taşınmaz mallarla, kara, deniz ve hava taşıtları, alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 7-İştigal konusu ile ilgili olarak, marka, ihtira beratı, patent, know-how vb. sınai ve fikri haklar oluşturabilir, bu hakları satabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 8-İştigal konusu ile ilgili olarak, tasarruf ve taahhüt ve feragat işlemleri yapabilir. İhalelere girebilir. Şirket yukarıda sayılanlar dışında konusu ile ilgili başka işler yapmak istediği takdirde şirket genel kurulunca alınacak kararlara göre hareket edebilir. Yapılmak istenen işlerle ilgili şirket genel kurulu kararlarının sözleşme tadili gerektirmesi halinde, bu kararlar tescil ve ilan işlemlerinin tamamlanmasından sonra uygulamaya konulabilir.



Geri Dön