09 / 05 / 2024

Muhterem Turantaylak

Muhterem Turantaylak

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Smy Reklam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Reklam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhterem Demir tarafından kuruldu.

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  750 bin TL sermaye bedeli İle Muhterem Turantaylak tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Muhterem İnce kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem İnce kimdir? Muhterem İnce daha önce hangi görevlerde bulundu?

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayları seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

Muhterem Nur: Oturduğum ev, saray gibi!

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Nur, ''Ben evsiz barksız değilim. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi'' dedi.

Abdullah Bayram'ın acı günü! Babası Mustafa Bayram vefat etti!

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın muhterem babası Mustafa Bayram vefat etti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazında defnedilecek...

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Muhterem Turantaylak ve mehmet Baran Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pramo İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramo İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürbüzler, Onur Selek, Muhterem Okan Parlak ve Murat Uzuner ortaklığında kuruldu.

Kask İzolasyon İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kask İzolasyon İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhterem Kaskatı imzasıyla kuruldu.

Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğine Muhterem İnce seçildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğine Muhterem İnce seçildi.

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

Muhterem Turantaylak Haberi

Muhterem Turantaylak

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. Şirketin asıl amacı turizm sektöründe otel ve lokanta vb. her türlü işletmecilik ile gıda, tekstil ve inşaat sektörlerinde yatırım ve işletmecilik yapmak ve bu sektörlerde ihtiyaç duyulan mal ve hizmetlerin üretimi, dağıtımı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirmek amacıyla; 1-İştigal konusu ile ilgili her türlü, mali, ticari ve idari faaliyette bulunabilir. İştigal konusu ile ilgili her türlü tesisleri, işletebilir,  projelendirebilir, kurabilir, kurdurabilir, imal ve inşa edebilir, ettirebilir, satabilir, satın...