17 / 05 / 2024

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İlker Sınar, Alaettin Levent Danışman ve Ali Rıza Bekem ortaklığında kuruldu.



Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İlker Sınar, Alaettin Levent Danışman ve Ali Rıza Bekem ortaklığında kuruldu.

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  konusu:
Yürürlükteki ithalat, ihracat rejimleri ile bazı maddelerin ithali ve ihracına dair özel mevzuat hükümleri çerçevesinde her türlü sınai, zirai, ticari ve diğer emtianın ve makineninithalatını , ihracatını ve dahili ticaretini ve mümessilliğini yapmak, bu konularla ilgili mühendislik hizmetleri vermek, makine ekipman üreticilerinin montaj sökümhizmetleri, servis ve bakım hizmetleri ve bunlarla ilgili mümessillik hizmetleri vermek. Her çeşit yassı metalden yapı profilleri, delikli profilleri,her türlü açık ve destek profilleri üretimi ve satışı, her türlü plastik ürünleri imalatı ve satışı ,her türlü inşaat vetaahhüt işleri, her çeşit makine ve kalıp imalatı ve satışı, her türlü inşaat malzemeleri imalat ve satışı, her nevi metalmamulleri, sac, galvanizli sac, paslanmaz sac, levha alüminyum, bakır, çinko, kurşun, lama, kalay, inşaat demiri, köşebent, profil, çelik inşaatlarda ve sanayide kullanılan her türlü metal, boru ve yapı elemanlarının, makine ekipman yedek parçalarının, endüstriyel sarf malzemelerinin toptan ve perakende alımını, satımını, imalini, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak, her çeşit ve şekildeki demir ve çeliği soğuk ve sıcak haddeleme işlerini yapmak, her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlarüzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj ve söküm işleri yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön