01 / 05 / 2024

Gloria Jeans cafelere Atatürk Havalimanı'nda haciz!

Gloria Jeans cafelere Atatürk Havalimanı'nda haciz!

BTA Catering Services, Türkiye'de Gloria Jean's Coffees'in işletimini üstlenen Reysaş Uluslararası Gıda İşletmeciliği ve Turizm AŞ'nin anlaşmaya sadık kalmadığı ve borçlarını ödemediği gerekçesiyle işlettiği kafelere haciz işlemi başlattı



 

 

Avustralya merkezli kahve zinciri Gloria Jean's Coffees'in Atatürk Havalimanı'nda bulunan 3 kafesine, borçları yüzünden haciz geldi.

Atatürk Havalimanı'nda yiyecek içecek hizmeti sunan BTA Catering Services, Türkiye'de Gloria Jean's Coffees'in işletimini üstlenen Reysaş Uluslararası Gıda İşletmeciliği ve Turizm AŞ'nin anlaşmaya sadık kalmadığı ve borçlarını ödemediği gerekçesiyle işlettiği kafelere haciz işlemi başlattı.

BTA CEO'su Sadettin Cesur, bir süredir Reysaş Gıda ile işbirliği yaptıklarına dikkat çekerek, Reysaş şirketinin bir süredir yapılan anlaşmalara sadık kalmadığını ve borçlarını ödemediğini dile getirdi. Gerek kira bedellerinden gerekse kendilerine tedarik edilen ürün bedellerinden kaynaklanan borcun ödenmediğini ifade eden Cesur, bu konuda sonuç alamayınca ilgili icra müdürlüğü nezdinde geçtiğimiz günlerde yasal takip başlattıklarını belirtti.

Mustafa Gün / ZAMAN

 

 


Geri Dön