03 / 05 / 2024

Gmn Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Gmn Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şimşek ve Mustafa Muhitti Ertuğ ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Gmn Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Şimşek ve Mustafa Muhitti Ertuğ ortaklığında kuruldu. 


Gmn Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Geri Dön