28 / 04 / 2024

Göğüş Yapı, 2011 AB Kalite Ödülü'nün sahibi!

Göğüş Yapı, 2011 AB Kalite Ödülü'nün sahibi!

Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, 2011 Uluslararası AB Kalite Ödülü'nü Tüketici Akademisi Başkan Yardımcısı Dr. Necip Uludağ'ın elinden aldı. AB Kalite Ödülleri Zirvesi'nde sunuculuğu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Caroline'i Wilma Elle



Tüketici Akademisi tarafından bu yıl 3üncüsü İstanbulda düzenlenen 2011 Uluslararası AB Kalite Ödülleri Zirvesinde Göğüş Holding bünyesinde faaliyet gösteren Göğüş Yapı, AB kalite ödüle layık görüldü.

Tüketici Akademisi tarafından çeşitli üniversitelerin görüşleri alınarak gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil eden markalara ödül vermek amacıyla düzenlenen 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi Ödülleri sanat, medya ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla 29 Mayıs 2011, Pazar günü Çırağan Sarayında gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Göğüş Yapı, AB Kalite Ödülünün sahibi oldu.

Açılış konuşmasını Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu ve sunuculuğunu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolini, Wilma Elles'in yaptığı ödül töreninde Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüşe ödülünü Tüketici Akademisi Başkan Yardımcısı Dr. Necip Uludağ takdim etti.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada Göğüş Yapının inşa ettiği merkez residence projelerinin ve başarılı çalışmalarının sonucunda bu ödüle layık görüldüklerini belirten Kerem Göğüş, İnşaat sektöründe bu yıl 10. yılımızı kutluyoruz. 10. yılımızda böyle bir ödüle layık görülmek bizim için çok onur verici. Türkiye için daha pozitif işler yapmak için çok çalışacağız. Bu ödüle bizi layık gören herkese teşekkür ediyoruz. diye konuştu.



Geri Dön