12 / 05 / 2024

Göğüş Yapı şirket merkezini İstanbul'a taşıdı!

Göğüş Yapı şirket merkezini İstanbul'a taşıdı!

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Arif Kerem Göğüş, Başkan Yardımcısı olarak Mehmet Baloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Nazlı Ilgın Baloğlu görev yapıyor...



Arif Kerem Göğüş,   Mehmet Baloğlu, Nazlı Ilgın Baloğlu, Nurcan İlleez ve Yüksel Özyürek tarafından kurulmuş olan  Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi Anonim şžirketi, merkezini İstanbul'a taşıdı.

1 milyon TL sermayeye sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;

999 bin 900 TL 'si Arif Kerem Göğüş 'e,
25 TL 'si Mehmet Baloğlu 'na,
25 TL 'si Nazlı Ilgın Baloğlu 'na,
25 TL 'si Nurcan İlleez 'e,
25 TL 'si ise Yüksel Özyürek 'e ait durumda.

Firmanın iş konusu; Her türlü inşaat, taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul arsa arazi personel lojmanı büro eğitim ve dinlenme tesisleri iş makinaları satın alır satar kiralar kiraya verir rehin ipotek devir temlik kat irtifakı kat mülkiyeti ve benzeri tapu işlemlerini yapmak ve ticari işletme rehini akdetmek bu işlemleri şirket lehinde veya aleyhinde mülkiyeti 3.kişilere ait gayrimenkuller üzerinde de yapabilmek, aracılık yapmamak şartı ile ayni hakları tesis ve tecsil ettirmek, devletin sağladığı teşvik ve yatırım kolaylıklarından faydalanmak ve ana sözleşmesinde ve 4.6.2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Arif Kerem Göğüş, Başkan Yardımcısı olarak Mehmet Baloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Nazlı Ilgın Baloğlu görev yapıyor.

Adres: Etiler Mahallesi-Beşiktaş

Arif Kerem Göğüş:

Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kerem Göğüş, 1980 yılında Ankara'da doğdu. Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde eğitimi devam ederken kendi şirketini kurdu, iş hayatına atıldı. şžirketlerini çoğaltan Arif Kerem Göğüş eğitimini tamamladıktan sonra bu şirketlerini holding bünyesinde topladı ve kendi soyadını verdiği Göğüş Holding'i kurdu.

şžimdilerde yoğun bir çalışma tepmosunda olan Arif Kerem Göğüş bir çok başarıya imza atmaya devam ediyor. Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kerem Göğüş, Göğüş Holding'in diğer bir kuruluşu olan Göğüş Yapı Aşž nin inşa ettiği Trend Residences çankaya ve Trend Residences Akaretler projesiyle ilklere ev sahipliği yapıyor. 2008, 2009 ve 2010 Tüketici Kalite Ödülleri'ni ve 2010 Avrupa Tüketici Kalite Ödülü'nü alan Göğüş Holding'in yönetim kurulu başkanı Arif Kerem Göğüş kaliteden ödün vermeden çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön