28 / 04 / 2024

Göktürk Larus Loft projesi!

Göktürk Larus Loft projesi!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Konut satışlarının devam ettiği Göktürk Larus Loft projesi, İstanbul Göktürk'te, Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul İnşaat ortak projesi olarak yükseliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...



Larus Palas projesinin hemen karşısında konumlanan Göktürk Larus Loft projesi, 3 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede ter alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden oluşan Larus Loft projesi,  20 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Toplam 119 adet daireden meydana gelen Göktürk Larus Loft projesi, İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz-Göktürk bölgesinde yükseliyor. Projede yer alan daireler 65 metrekare ile 182 metrekare arasında alanlara sahip. 


Göktürk Larus Loft projesi!


Göktürk Larus Loft projesi lokasyon olarak; Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika mesafede konumlanıyor. 


Konut satışlarında banka kredisi kullanılan Göktürk Larus Loft projesi,  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  ile Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Göktürk Larus Loft telefon numarası: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön