27 / 04 / 2024

Göl Panorama Evleri'nde 186 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Göl Panorama Evleri'nde 186 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: BeMa İnşaat

Proje: Göl Panorama Evleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip oranlarda tutulan fiyatlar ve alternatif ödeme planları devam ediyor. Proje yatırım değeriyle öne çıkıyor.



Göl Panorama Evleri projesi, 95 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. 10 blok üzerinde yükselen projenin, tamamlandığında yaklaşık 4 bin 300 kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor. Göl Panorama Evleri'nde geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip olan daireler 186 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Proje, 530 milyon liralık yatırım değeriyle ön plana çıkıyor. 


İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Bahçeşehirve çevresinin en büyük projesi olarak öne çıkan Göl Panorama Evleri'nde avantajlar devam ediyor. 


Kira derdinden kurtulup...

 TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından inşasına devam edilen projede bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlara ek olarak, alternatif ödeme planlan da sunuluyor. Göl Panorama Evleri; ödeme avantajlarıyla 'kira derdinden kurtulup', 'evsahibi olmak isteyenlere' büyük fırsatlar sunuluyor. Proje; minimum 69,54 metrekarelik 1+1'den, maksimum 240 metrekareye 4+1'e uzanan daire seçenekleriyle de dikkat çekiyor. 



Göl manzarasına nazır 

Küçükçekmece Gölü'ne hakim eşsiz konumuyla dikkat çeken proje, bin 431 konut, 40 adet bağımsız ticari ünite ve 300 metre uzunluğundaki cadde mağazasıyla bölgenin yeni merkezini oluşturuyor. 


İletişim Bilgileri

Telefon :444 05 40

Web : http://golpanoramaevleri.com/


Vatan




projeye sor



Geri Dön