03 / 05 / 2024

Gölbaşı'nda molozlar evlerden toplanacak!

Gölbaşı'nda molozlar evlerden toplanacak!

Gölbaşı'nda evlere 'moloz' toplama hizmeti Gölbaşı Belediyesi, yeni bir temizlik hamlesi başlattı. Temizlik işleri ekiplerince, "Siz dert etmeyin, biz topluyoruz" adı altında düzenlenen kampanya ile inşaat atık ve molozları toplanacak.



Gölbaşı'nda evlere 'moloz' toplama hizmeti Gölbaşı Belediyesi, yeni bir temizlik hamlesi başlattı. Temizlik işleri ekiplerince, "Siz dert etmeyin, biz topluyoruz" adı altında düzenlenen kampanya ile inşaat atık ve molozları toplanacak. Gölbaşı Belediyesi, ilçede atık ve inşaat molozlarından kaynaklanan görüntü ve çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için harekete geçti. Gölbaşı'ndaki ev ve işyerlerinde tadilat sonrası oluşan moloz ve inşaat atıkları vatandaşlar tarafından çuvallara konularak kapı önüne bırakıldığında, Gölbaşı Belediyesi ekiplerince yerlerinden alınacak. Atıkların alınmasına yönelik randevular, temizlik işleri müdürlüğüne yönlendirilecek. 

Atıklar döküm sahasına götürülecek. 


ATIKLAR EVDEN ALINACAK 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve ilçemizi modern bir hale getirmek için başlattığımız kampanyaya tüm halkımızı davet ediyorum. Belediyemize iletilen randevuları değerlendirecek, bünyemizde bulunan 1 kamyon, 1 kepçe ve 2 küçük kamyoneti vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. Tadilat sonrası oluşan moloz ve inşaat atıklarını toplatmak isteyen vatandaşların ALO Çevre Hattı'nı arayarak taleplerini iletebilecekleri bildirildi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön