28 / 04 / 2024

Gölcük Kervansaray Evleri'nde teslim tarihi şubat ayı!

Gölcük Kervansaray Evleri'nde teslim tarihi şubat ayı!

Kiaport Metin Çizer'in de ortağı olduğu Gölcük Şirinköy'de yapımına devam eden Kervansaray Evleri'nin teslimi şubat ayında yapılacak. Emlak sektöründe büyük başarılar elde eden Metin Çizer son dönemde inşaat sektörüne de hızlı bir giriş yapmıştı.




Gölcük Şirinköy'de on altı daireden oluşan Kervansaray Evleri, şubat ayında teslime hazırlanıyor. Emlak sektöründe başarı kazanmış Çizer'in, inşaat sektöründe de başarı kazanması hiç de sürpriz olmadı. Metin Çizer, öncelikle Kervansaray Evleri'ni teslim edecek. 


110 BİN TL'YE 


Kervansaray Evleri toplam on altı daireden oluşuyor. Bunlardan sekizi satıldı. Kalan daireler için Metin Çizer'in çok da acele etmediği gözleniyor. Özellikle fiyat konusunda taviz vermeyen Çizer, son kalan daireler için tavan fiyatı 11 0 bin TL olarak belirledi. Teslime yaklaştıkça talebin artmasını da bekleyen Metin Çizer ise şimdiden ikinci projesini hayata geçirmeyi planladı bile. Kervansaray Evleri detaylı bilgi için Metin Çizer 0533 554 14 45 veya www.kervansarayevleri.com web adresinden ulaşabilirsiniz. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön