28 / 04 / 2024

Gold Master Quartz ısıtıcı modelini tanıttı!

Gold Master Quartz ısıtıcı modelini tanıttı!

Havaların iyice soğumaya başlamasıyla ısınma problemine alternatif çözüm arayanlar için Gold Master, yeni Quartz ısıtıcı modeli Sımsıcak elektrikli ısıtıcıyı tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Gold Master Quartz ısıtıcı modelini tanıttı...



Modern tasarımlı GoldMaster QUARTZ elektrikli ısıtıcı bulunduğu ortamı en verimli şekilde ısıtarak, ısınma süresinin kısa ve ısı veriminin yüksek olmasını sağlıyor.Isıtıcınızı üzerindeki anahtar yardımıyla900W-1800W-2700Wolmak üzere3 ayrı güçte çalıştırabiliyorsunuz. Üzerinde bulunan termostatı sayesinde ısı derecesini ayarlayabiliyorsunuz.


Quartz ısıtıcıların en önemli farkı bulunduğu ortamı ısıtıyor, ısınan hava kapalı mekân içerisinde tavana yükselerek dağılmaya başlıyor ve ardından cisimleri ısıtıyor. Böylece ısınma verimli olarak daha uzun sürüyor. Isıtıcınızı kapadığınızda ortamın soğuması daha yavaş gerçekleşiyor.


Isıya dayanıklı metal gövdeye sahip GoldMaster Sımsıcak elektrikli ısıtıcının, ısının en verimli şekilde yayılmasını sağlayan özel paslanmaz çelik yansıtıcısı bulunuyor. Devrilmeye karşı emniyet sistemi sayesinde otomatik kapanan ısıtıcı, tehlikeleri önleyerek güvenli bir kullanım imkânı sunuyor.



Geri Dön