29 / 04 / 2024

Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 

Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 

Minisan  Quartz Isıtıcı yüksek teknolojik alt yapısı ve inovatif yaklaşımı sayesinde bulunduğu mekanın kolayca ısınmasını sağlar. Peki elektrikli ısıtıcı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Havaların yağışlı ve soğuk olması ısıtıcıyı bir ihtiyaç haline getirdi.  Minisan  Quartz Isıtıcı gelişmiş teknolojisi ve gerekkli alt yapısıyla bulunduğu ortamın kısa sürede ısınmasına yardımcı olur. Elektrikli ısıtıcı hızlı performans sağladığı için ısınmak için zaman gerektirmiyor. 

 Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 
Mekanı ideal sıcaklıkta en kısa sürede ısıtma imkanına sahip olmak için Minisan elektrikli ısıtıcı daha çok tercih ediliyor. Soğuk kış günlerinde Minisan sayesinde odaları çabuk ve etkili bir şekilde ısındırır. Elektrikli ısıtıcıyı çalıştırırken farklı güç kademeleriyle ısı ayarını ayarlamak mümkündür. Mekanın sıcaklığına göre ısı ayarlaması yapılabilir.

Minisan aynı zamanda güvenli kullanım sağlar. Cihazda bulunan devrilme emniyeti sizi tehlikeye atmaz ve üst düzey güvenlik sağlar.  Konforlu önlemler sunan marka, emniyet swithi ile de büyük beğeni toplar. Ufak boyutlara sahip olan ürünü kullanırken yerden tasarruf eder istediğiniz yere konumlandırabilirsiniz. 

Üstelik elektrikli ısıtıcıda hava tahliye kanalları ve buhar haznesi vardır. Bu sayede sıcaklık etrafa kolayca yayılır. Sahip olduğu ergonomik tasarımı ile elektrikli ısıtıcı rahatlıkla taşınır ve ve farklı odalara götürülebilir. Yüksek standartların, dayanıklı ürün parçaları ürünün ömrünü uzatır.

Peki Minisan elektrikli ısıtıcının sahip olduğu teknik özellikler neler? İCihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 


Geri Dön