28 / 04 / 2024

Gold Tower Ataşehir'de her yaşam tarzına uygun daire var!

Gold Tower Ataşehir'de her yaşam tarzına uygun daire var!

Baysaş İnşaat'ın Ataşehir'deki projesi Gold Tower'da daire teslimleri eylülde başlıyor. Her yaşam tarzına uygun daire seçeneğinin bulunduğu projede daire fiyatları 190 bin TL ile1milyon 400 bin TL arasında değişiyor



Baysaş İnşaat İstanbul'daki ilk projesi Ataşehir Gold Tower'da sona yaklaştı. İnşaatına Nisan 2010'da başlanan Gold Tower projesinde 16 ay gibi bir sürede inşaat tamamlanarak eylülde daire teslimlerine başlanacak. Adana'da bir çok konut, villa, ofis ve tıp merkezi inşaatı gerçekleştiren Baysaş İnşaat, Ataşehir'deki butik projesi Gold Tower Residence ile İstanbul pazarına giriş yapmış oldu. Bin 700 metrekarelik arsa üzerinde toplam 10 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Gold Tower Residence'ta 74 metrekare 1+1 daireden 380 metrekare 5+1'e kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. Zemin +18 kattan oluşan ve 71 dairenin bulunduğu projede 10'uncu kattan sonraki tüm daireler deniz manzarasına sahip. Metrekare satış fiyatlarının 2 bin 750 TL ile 3 bin 500 TL arasında değiştiği projede hemen teslim daireler 190 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL fiyat aralığından satılıyor.

İSTANBUL' A ODAKLANACAK
Baysaş İnşaat, Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, şirket olarak 1993 yılında faaliyete başladıklarını ifade ederek, inşaatgayrimenkul, turizm ve özel sağlık sektöründe yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydetti. Aydın, inşaat sektöründe bugüne dek birçok yapının inşaatını ve satışını tamamladıklarını hatırlatarak, "Baysaş inşaat, ülkemizin nitelikli konut üreten büyük inşaat şirketlerinden biridir. Yine aynı hedef kitlenin iş yeri ve ofis ihtiyaçlarını da düşünerek, konutun yanı sıra nitelikli ofis ihtiyacına yönelik projeler de geliştirdik. İstanbul gayrimenkul piyasasına yıldızı parlayan Ataşehir'de hayata geçirdiğimiz Gold Tower ile girdik. Bu projemizi yeni projeler takip edecek" diye konuştu.

GENİŞ SOSYAL VE SPOR ALANLARI
Aydın, E5 otoyolunun hemen yanında bulunan ve E5 ile bağlantı yollarının planlandığı bir noktada bulunan projenin hem yatırım yapmak isteyenler, hem de yaşamak isteyenler için ideal bir proje olduğuna değindi. Alt bölümlerinde iş yerlerinin de bulunacağı ve residence hizmetinin verileceği projede geniş sosyal ve sportif alanlarında yer aldığına değinen Aydın, proje içinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, sauna, buhar odası, tenis kortu, basketbol sahası ve badminton sahasının yer aldığını söyledi.

'TARZINIZA GÖRE DAİRENİZİ SEÇİN'
Aydın, yalnız yaşamayı tercih eden ve minimal bir yaşam tarzını benimseyenler için 74 metrekarelik 1+1 daire, Ferah bir daire yaşamı isteyenler için 96 metrekare 2+1daire ile daha kalabalık aileler için ise 150 metrekare 3+1 daire alternatifleri sunduklarını anlattı. Aydın, projenin en üst iki katında ise, 300 metrekare büyüklüğünde 2 adet 4+1 ile 375 metrekare büyüklüğünde bir adet geniş teraslı 5+1 daire seçeneği bulunduğunu kaydetti.

BÜLENT AYTAÇ YOLDAŞ/Sabah


Geri Dön