30 / 04 / 2024

Gold Wings Ankara satılık daire!

Gold Wings Ankara satılık daire!

Firma: Deso İnşaat

Proje: Gold Wings Ankara

Gold Wings Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ankara Yenimahalle bölgesinde inşa edilen projede satış sürecine devam ediliyor...



Deso İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Gold Wings  Ankara  satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Banka kredisi ile yüzde 0,71 faiz oranıyla 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Gold Wings Evleri Ankara'da 3+1 dairelerin satışları tamamlandı.


Ankara Yenimahalle bölgesinde hayata geçirilen Gold Wings Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, 68 adet daireden oluşuyor. 


Gold Wings Ankara satılık daire!


Ankara Gold Wings projesinde; basketbol sahası- furbol sahası- dinlenme alanları, mini hayvanat bahçesi, spor yolu, basketbol ve futbol sahası,kamelyalar, fitness center gibi sosyal imkanlar mevcut. 


7 bin metrekaresinin yeşil alan için ayrıldığı  Gold Wings Ankara  satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede teslimler Ekim 2014'te gerçekleşecek. 


Gold Wings Ankara satış ofisi

Telefon: 0532 335 07 65

Web: http://www.deso.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön