17 / 05 / 2024

Golden Key Bördübet yaza hazır!

Golden Key Bördübet yaza hazır!

Avrupa 'nın en gözde 100 Oteli ‘nden biri olarak seçilen Golden Key Bördübet,   mavi ve yeşilin huzurunda şanına yakışır bir yaz keyfi yaşatmak için konuklarını bekliyor...



Yemyeşil bir orman içerisinde, doğanın nefesini içinize çekerken, kuş seslerini dinleyerek, kaplumbağaları izleyerek, balıkların, ördeklerin, kuğuların büyülü dünyasını keşfetmek ve mavi ile yeşilin, dere ile denizin kesiştiği noktada kışın bütün stresinden arınmak istiyorsanız, Golden Key Bördübet sizin için seçilmiş bir adres.

İngiltere 'de yayımlanan The Sunday Times gazetesinin seçtiği ‘ ‘Avrupa 'nın En Gözde 100 Oteli ' ' listesinde Türkiye 'den seçilen 6 otelden biri olan Golden Key Bördübet Gökova Körfezi 'nin Bördübet Koyu 'nda yer alıyor. Marmaris 'e 27 km 'lik   bir mesafede, çam ağaçlarının arasında, Bördübet Deresinin hemen yanında konumlanmış olan otel, kendine özgü stili, etkileyici ve karakterli yapısıyla hafızalardan silinemeyecek bir tatil fırsatı sunuyor. Sazlıkların arasında uzanan dereyi takip ederken, kaplumbağalar, balıklar, ördekler ve kuğuların size eşlik etmesinin keyfini yaşıyor, kendinizi doğanın bir konuğu olarak hissediyorsunuz. Yürüyerek, kanoyla ya da motorlu kayıkla denize ulaşabiliyor, palmiyeler arasında deniz ve güneşin tadını çıkarabiliyorsunuz. Ama eğer isterseniz, müşterilerine özel yarım adacığının önündeki plajından, denize veya havuza girebiliyorsunuz.

Bördübet Golden Key, 12 Deluxe Oda,   9 Family suit, 5 African suit, 5 Junior oda, 2 Dublex oda, 1 Gözlem evi, 1 Orman evi ve 1 Kayıkhane toplamda 38 oda ile hizmet veriyor. Odalarında, air condition, uydu TV yayını, direkt telefon hattı, kablosuz internet ve mini bar gibi imkanlar sunan otel, ‘Bird Bed ' hikayesinden esinlenerek her bir odasında kuş motifi kullanıyor.
Golden Key Bördübet konuklarına; adanın tepesinde bulunan restaurantlarda, 360 derecelik bir görünümle,   eşsiz bir manzaranın beraberinde lezzetli yemek seçenekleri sunuyor. Yöre halkının geçimini arıcılık ve balıkçılıkla sağlıyor olmasından ötürü, daha doğal yollarla beslenmek isteyenlerin sofrasına en kaliteli balları getiriyor. İsteyenler, yanaşan balıkçı teknelerindeki canlı balıklar arasından seçim yapabiliyor ya da çevre köylerinden gelen tereyağı, zeytin, yumurta ve peynir çeşitlerinin tadına bakıp, otelin organik bahçesinden toplanan taze domates ve biberle birlikte ev yapımı turunç ve reçellerle kahvaltı etmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Doğanın zenginliğini ve uyumunu bir arada yaşama fırsatı sunan Golden Key Bördübet, gerçek lüksün ve konforun doğallıktan geçtiğini hatırlatıyor. Keyif ve huzurun içinde, alışılmış kalıpların dışında, unutulmaz bir tatil yapmak istiyorsanız, şimdiden yerinizi ayırtmalısınız.

Bilgi için www.goldenkeyhotels.com adresini ziyaret edebilir veya (0252) 436 92 30 no ' lu telefonu arayabilirsiniz.

 


Geri Dön