03 / 05 / 2024

GoldMaster Bruno tost makinesini satışa sundu!

GoldMaster Bruno tost makinesini satışa sundu!

GoldMaster Bruno tost makinesini satışa sundu. Bruno tost makinesi ile 6 dilim tost ekmeğini birlikte hazırlayacak çayınızı asla soğutmayacaksınız...



Tüm plakalarına eşit ısı dağılımı sağlayan özel geniş rezistansı sayesinde, tek seferde hazırlık imkanı ile; hem elektrikten hem zamandan tasarruf sağlıyor.


180 derece açılabilme özelliği sayesinde sadece tost makinesi olarak değil ızgara olarak da kullanım sağlanıyor. Kolay kullanım özellikleri sayesinde tek makine ile, iki ayrı uygulama gerçekleştirebiliyor.


Paslanmaz çelik modern dış yüzeyi ile klasik bir tost makinesinden oldukça farklı. Enerji iletimve hazır gösterge lambaları, tostun hazır olup olmadığını bildiriyor.Ayarlanabilir sıcaklık seviyesi sayesinde, tostunuzu hangi sıcaklık seviyesinde yapacağınıza siz karar verir, makinenin başında beklemek zorunda kalmazsınız.


Yağ damlama tepsisi titiz kadınların işini kolaylaştırmak için tasarlandı. Kolay temizlenebilen ayrılabilir özel yapışmaz döküm plakaları temizlik ve hijyen açısından tüm kadınları rahatlatacak.


Geri Dön