30 / 04 / 2024

Goldmaster mutfak ürünleri için pratik çözümler sunuyor!

Goldmaster mutfak ürünleri için pratik çözümler sunuyor!

Yaklaşan yılbaşı ile gerek hediye gerekse evde düzenlenecek organizasyonlar için tatlı bir telaş başladı. Yeni yıl hediyesi için birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara imza atan GoldMaster, yılbaşı sofrası hazırlığı için de pratik çözüm önerileri sunuy



Blender, mutfak robotu, su ısıtıcıları, katı meyve sıkacağı ve çay makinesi ile yılbaşı sofralarının çabuk ve mükemmel hazırlanmasına yardımcı olan GoldMaster, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlere de yılbaşına özel fiyat avantajı sağlıyor.


Yılbaşı gecesi hazırlanacak sofralar ve yapılacak yemekler büyük bir özen ve zaman ister. Saatler öncesinden yemek hazırlıklarına başlanır ve neredeyse tüm gün mutfakta geçirilir. Tüm bunları 2012’de bırakmanızı sağlayacak olan GoldMaster, yepyeni küçük ev aletleri ile zamanınızı değerli kılıyor. Mutfakta harcanan zamanı kısaltan, pratik ve kullanışlı tasarımlaraimza atan GoldMaster, yılbaşı gecesini evinde ailesiyle ve dostlarıyla geçirecek olanların en

büyük yardımcısı oluyor.


Meyve ve sebzeleri soyup parçalayan, çırpma ve doğrama özelliğine sahip blender ve robotlar sayesinde, yılbaşı gecesi sürecek ikramlar için yapılan hazırlık çok kısa sürede tamamlanabiliyor. Yılbaşı gecesi televizyon seyrederken taptaze meyve suyu ikram etmek için dakikalarca mutfakta olmanız gerekmiyor. GoldMaster katı meyve sıkacağı ile katkısız ve sağlıklı meyve suyu hazırlamak sadece 3 dakika sürüyor.


Yılbaşı gecesi çay servisleri için de pratik çözümler sunan GoldMaster; klasik çaydanlık yöntemiyle aynı lezzette ama çok daha kısa zamanda çayı hazırlayan çay makineleri ile çay keyfini sürekli kılıyor.


Kadınların kişisel bakımlarıyla ilgili de rahat ve pratik kullanımlı tasarımlar sunan GoldMaster,saç şekillendirici, düzleştirici ve saç kurutma makineleri ile yılbaşı şıklığının kurtarıcısı oluyor.


Geri Dön