17 / 05 / 2024

goldmaster robot

goldmaster robot

Yaklaşan yılbaşı ile gerek hediye gerekse evde düzenlenecek organizasyonlar için tatlı bir telaş başladı. Yeni yıl hediyesi için birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara imza atan GoldMaster, yılbaşı sofrası hazırlığı için de pratik çözüm önerileri sunuy

Çeyiz düzeceklere müjde! BİM'de Xiaomi Robot Süpürge 13 bin 499, Heifer çay makinesi 499 TL! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzeceklere müjde! BİM'de Xiaomi Robot Süpürge 13 bin 499 TL, Heifer çay makinesi 499 TL! 17 Mart 2023 fiyat listesi...

İndirim kovalayanlar dikkat! Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü indirimde! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve indirimli ürün arayanlar, Goldmaster GM-7613G Maxipress 2200 W Buharlı Ütü yüzde 23 indirimle Migros'ta satışa sunuldu. İşte detaylar..

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatlarını yakından takip edenler Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazında 4 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas' ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas yüzde 23 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde müşterilerini bekliyor. Peki robot süpürge indirimli, fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Karaca'da robot süpürgelerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Son dönemin popüler temizlik ürünlerinden robot süpürgeler Karaca mağazalarında kaç liradan satılıyor? İşte güncel fiyat listesi...

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

Hanımlar dikkat! Fakir Blender Mikser Robot Seti indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 2 kademeli hız ayarı sayesinde buz kırma, çırpma, dilimleme, doğrama ve rendeleme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor.

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

goldmaster robot Haberi

goldmaster robot

Blender, mutfak robotu, su ısıtıcıları, katı meyve sıkacağı ve çay makinesi ile yılbaşı sofralarının çabuk ve mükemmel hazırlanmasına yardımcı olan GoldMaster, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlere de yılbaşına özel fiyat avantajı sağlıyor.


Yılbaşı gecesi hazırlanacak sofralar ve yapılacak yemekler büyük bir özen ve zaman ister. Saatler öncesinden yemek hazırlıklarına başlanır ve neredeyse tüm gün mutfakta geçirilir. Tüm bunları 2012’de bırakmanızı sağlayacak olan GoldMaster, yepyeni küçük ev aletleri ile zamanınızı değerli kılıyor. Mutfakta harcanan zamanı kısaltan, pratik ve kullanışlı tasarımlaraimza atan GoldMaster, yılbaşı gecesini evinde ailesiyle ve dostlarıyla geçirecek olanların en

büyük yardımcısı oluyor.


Meyve ve sebzeleri soyup parçalayan, çırpma ve doğrama özelliğine sahip blender ve robotlar sayesinde, yılbaşı gecesi sürecek ikramlar için yapılan hazırlık çok kısa sürede tamamlanabiliyor. Yılbaşı gecesi televizyon...