03 / 05 / 2024

Hanımlar dikkat! Fakir Blender Mikser Robot Seti indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar dikkat! Fakir Blender Mikser Robot Seti indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 2 kademeli hız ayarı sayesinde buz kırma, çırpma, dilimleme, doğrama ve rendeleme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor.



 Hanımlar dikkat! Fakir Blender Mikser Robot Seti indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Ev hanımları için çok yönlü kullanım imkanı sunan Fakir Mr Chef Quadro Blender Set Rosie mutfakta geçirilen vakti keyifli kılıyor. Mutfaklara şık bir görünüm kazandıran ürün doğrama, dilimleme, rendeleme ve çırpma gibi işlemlerinizde size hız kazandırır,fonksiyonel başlıklarıyla kullanımı oldukça kolay kılar. Ergonomik tutuşu ve çeşitli güvenlik sistemleriyle önce kullanıcılarının güvenliğine önem verir.

BLENDER SETİ ÖZELLİKLERİ

  • Fakir Mr Chef Quadro Blender Set; çelik çırpma teli, çelik blender ayağı, ölçü kabı, rendeleme aparatı, dilimleme aparatı ve çelik doğrayıcı ile birlikte gönderilen üründe 2 kademeli hız ayarı bulunur. Bu özellik sayesinde dilediğiniz hızda işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.
  • Turbo fonksiyonuyla hızınıza hız katabileceğiniz ürün, alt tabanının kaymaz taban olması sayesinde olası kazaların önüne geçer ve tezgahınızın üzerinde sürekli sabit kalır.Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, ergonomik tutuşu sayesinde kolayca kavranabilir ve kullanım kolaylığı ortaya koyar.Kullanım kilidi sayesinde işlemlerinizi yaparken etrafa sıçrama gibi problemlerin önüne geçer.
  • Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, 1000 W çalışma gücüyle maksimum verim elde etmenize yardımcı olur. 1500 ml kapasitesiyle ailenize ve sevdiklerinize yetecek kadar büyük hacimli işlemleri bile tek seferde yapabileceğiniz ergonomik tasarım sahiptir.
  • Ürün ile birlikte gönderilen 900 ml ölçü kabı, tam kıvamında yiyecek ve içecek hazırlamanızı sağlar. Fakir Mr Chef Quadro Blender, güçlü bıçakları sayesinde doğrama ve rendeleme gibi işlemlerinizde size kolaylık sunar. Paslanmaz çelikten üretilen bıçakları size dilediğiniz boyutta doğrama işlemi yapmanızda yardımcı olur.

Peki Fakir blender setinin indirimi fiyatı nedir? 
 


Geri Dön