27 / 04 / 2024

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 1000 watt gücündeki motoruyla doğrama ve çırpma işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?



Fakir tarafından tasarlanan Mr Chef Quadro robot seti, kullanışlı ve işlevsel özelliği ile dikkat çekiyor. Blender seti ergonomik tasarımı v estetik görünümü ile mutfakta  bir çok avantaj sunuyor. Çelik bıçak özelliğiyle de dikkat çeken ürün, bu sayede doğrama ve çırpma işlemlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirerek ihtiyaca göre cevap veriyor.

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Cihaz 1000 watt gücündeki motoruyla etkili bir kullanım imkânı sağlıyor. Cihazın sahip olduğu teknik donanım ile sos, çorba ve bebek maması gibi gıda ürünlerinin kolayca hazırlanmasına olanak sunuyor. Doğrayıcı hazne kapasitesi 1.5 litre olan ürün, bu sayede aynı anda birden çok ürünün doğrama ve çırpma işlemini ihtiyacınıza göre gerçekleştirmenizi sağlıyor. 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, sahip olduğu güvenli kullanım kilidi ve kaymaz özellikli tabanı ile güvenli bir kullanım imkanı sunar. Doğramanın ve çırpmanın yanında cihazda buz kırma donanımı da bulunuyor. Fakir blender mikser robot seti, paslanmaz çelik aparatı turbo fonksiyonu ve dilimleme diski gibi aksesuarları sayesinde çok yönlü bir kullanım ortaya koyuyor.

Peki Fakir blender ve mikser setinin teknik özellikleri neler? Cihaz ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön