03 / 07 / 2024

King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ayni zamanda hem mikser hemde blender olarak kullanılan King BlendmasterPro,geniş iç hacmi,8 farklı program sayısı ve 6 döner bıçak sayesinde bir çok ürünün parçalanmasını sağlayan ergonomik tasarıma sahiptir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 



 King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakta çok fazla vakit geçirenler için yemek hazırlama konusunda pratiklik sunan küçük mutfak eşyası ev hanımlarının en çok başvurduğu ürünlerden biridir.Sahip olduğu özellikler sayesinde blender seti mutfaklarda yerini alır.

Çalışma Gücünün Yüksek Olması

King P 957T BlendmasterPro çalışma gücü 1700 W’dir. Bu çalışma kapasitesi sayesinde pek çok şeyin parçalanmasını sağlayarak mutfak işlerini oldukça kolay hale getirir. Bunun için yapılması gereken tek şey malzemeleri blenderin içine atarak tuşuna basıp birkaç dakika beklemektir.

Bıçak Sayısının Fazla Olması

Blenderin sahip olduğu bıçak sayısı sayesinde malzemeler daha hızlı bir şekilde parçalanıp istenilen hale getirilir. Blenderin içinde yaklaşık 6 tane döner bıçak vardır. Bu bıçaklar işlemlerin dakikalar içinde tamamlanmasını sağlar.

İç Haznesinin Geniş Yapıda Olması

Blenderin iç haznesi 1.75 litredir. İç haznesinin bu kadar geniş olması blenderin içine daha fazla malzeme almasını da sağlar. Bu sayede bir seferde pek çok malzeme doğranabilecek ve kişilere zamandan tasarruf etme hakkı vermektedir.

Program Sayısının Fazla Olması

Blenderin her malzeme için uygun olan toplamda 8 farklı program yer alır. Bu programlar doğranabilecek malzemelere göre ayarlanabilir ve en uygun program sayesinde daha verimli sonuçlar elde edilir.

Peki blenderin buz kırma fonksiyonu ve ısıya dayanıklı cam sürehisinin özellikleri neler? 


Geri Dön