07 / 05 / 2024

Arzum Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum blender seti işlevselliği ve paslanmaz çelik malzemeden oluşan tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Peki Arzum blender seti ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 



 Arzum Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Sade bir tasarıma sahip blender seti rengiyle ilgiyi üzerine çekiyor. İkili bıçak sistemi sayesinde et,sebze ve meyvelerin pratik bir şekilde öğütülmesini sağlıyor. Sadece öğütmek değil aynı zamanda çırpma işleminide kolaylıkla gerçekleştiriyor. 

BLENDER SETİ ÖZELLİKLERİ 

  • Arzum Prostick Dreamline blender setinin gövde malzemesi plastik, bıçak kısmı ise paslanmaz çelik malzemeden oluşuyor. 
  • Arzum blender setinin iki adet bıçağı bulunuyor. Bu ikili paslanmaz çelik bıçak sistemi sayesinde et, sebze, meyve gibi katı malzemeleri öğütürken, sıvı gıdaları ise birbiri ile karıştırılabiliyor. 
  • Cihazın doğrayıcı hazne kapasitesi 750 ml olarak belirtiliyor. Ayrıca blender setinin paslanmaz çelik bıçakları su altında kolaylıkla yıkanabiliyor. 
  • Blender setinin motoru 1500 W gücüne sahiptir ve bu üründe çırpma aparatı da bulunuyor. Çırpma aparatı ile ise birçok gıda maddesinin birbiriyle karıştırılıp çırpılabiliyor.
  • Setin 900 ml kapasiteye sahip bir ölçü kabı bulunuyor. Ezilip, püre haline getirilecek olan meyveler ve sebzeler ölçü kabının içerisinde pratik bir şekilde yapılıyor. Ek olarak Arzum Prostick Dreamline blender setinde turbo fonksiyonuda yer alıyor.
  • Arzum AR1071 Prostick tek elle rahatlıkla kavranan bir gövdesi vardır.  Böylece çok pratik bir şekilde hamur karıştırabilir, krema yapabilir ve sebzeleri öğütebilmek kolay hale gelir.

Peki ürünün dikkat çeken diğer özellikleri neler? 


Geri Dön