08 / 05 / 2024

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar ve indirimli ürün arayanlar sizler için Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerede ne kadara satıldığını araştırdık. İşte Fakir blender set hakkında merak ettikleriniz. 



Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi
Fakir Mr. Chef Trella Blender Set'in sahip olduğu fonksiyonel başlıklar sayesinde karıştırma, çırpma ve doğrama gibi işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.Bu işlemleri gerçekleştirirken fazladan efor sarf etmez saniyeler sonra verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. 

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set sahip olduğu çok yönlü başlıklarıyla karıştırma, dilimleme, rendeleme, çırpma, doğrama ve diğer ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde karşılar. Ergonomik tutuşu ve kaymaz tabana sahip olması nedeniyle kullanımı da oldukça kolay ürünü tek tuşla çalıştırarak zamanınızı değerlendirebilirsiniz.Fakir Mr. Chef Trella Blender Set, 1000 W çalışma gücü ve 900 ml kapasitesiyle üstün performans sergiler.

Cihaz sahip olduğu gelişmiş bıçaklarıyla uzun ömürlü kullanım sunar. 2 kademeli hız ayarı sayesinde işlemini gerçekleştirir. Turbo fonksiyonuyla kısa sürede tüm işlemlerinizi tamamlamanıza yardımcı olur.Tam set olarak sunulan paket içeriği mutfağa dair her sorunu kolaylıkla çözebilmenizi sağlar. Yemek hazırlık süresini minimuma indiren Fakir Mr.Chef Trellablender seti; mikser, blender, doğrayıcı ve ölçü kabıyla birlikte gelir.

Güçlü motor performansının kontrolünü ayarlanabilir hız kademeleriyle gereken müdahaleyi yapabilirsiniz. İki ayrı hız kademesiyle diler 700 watt dilerseniz 1000 watt motor gücünü ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz. Fakir blender setinde bulunan 5 ayrı fonksiyon seçeneği tam kapsamlı yardım görevini üstlenir. Blender, buz kırma dilimleme, doğrama ve rendeleme işlemlerini aynı anda yapmanıza uygun ortamı hazırlar. 

Peki Fakir blender setinin teknik özellikleri neler?  Fakir blender seti en ucuza nerede, ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön