29 / 04 / 2024

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 

Fakir Raphael Plus Buhar Kazanlı Ütü titanyum kaplamalı özel tabanı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü hizmeti sunuyor.Peki şok buhar etkisine sahip ütünün diğer özellikleri neler?



 Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 
Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işemini gerçekleştiriyor.

Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıkların giderilmesinde  şok buhar teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Üstün Buhar Teknolojisi

Üstün buhar teknolojisi buhar kazanlı ütünün en önemli özelliklerinden bir tanesidir. Yüksek buhar üretme kapasitesi sayesinde en zor kırışıklıkların dahi kolaylıkla giderilmesini sağlayarak her bakımdan kolay ve kaliteli bir ütü deneyimi yaşanmasını sağlar.

Şok Buhar Etkisi 

Şok buhar sistemi sayesinde açılması zor olan en zor kırışıklıklar dahi kolaylıkla açılır.Oldukça güçlü olan kazan sistemi sayesinde şok etkisi verilebilmekte olup, kusursuz ütüleme performansı sunar. Şok buhar etkisi özellikle kaba kumaşlarda oldukça başarılı olan bir sistemdir.

Geniş Su Haznesi

Sahip olduğu geniş su haznesiyle daha fazla buhar performansına sahip olan ütü, her buhar salınımında oldukça yüksek bir ütüleme performansı ortaya koyar.

Kaygan Taban Özelliği

Sahip olduğu kaygan taban sayesinde kumaşlara yapışmadan rahat bir ürü yapmanızı sağlar. En zor kumaşlarda bile üstün ütü performansı sunanFakir Raphael Plus 2400 W Buhar Kazanlı Ütü, fazla enerji sarf etmeden kolay ütü yapmanıza yardımcı olur.

Kolay Kullanım

Kullanıcısına ütü esnasında hiçbir şekilde zorluk çıkarmayan Fakir Buhar Kazanlı Ütü, sahip olduğu tasarımı ve estetik yapısıyla ütü yapmayı sizler için pratik ve kolay bir hale.

Peki buhar kazanlı ütüde yer alan düşük enerji kullanımı ne işe yarıyor?
 


Geri Dön