29 / 04 / 2024

Arçelik Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çay Makinesi, 1.7 litrelik ısıtıcı kapasitesi ve 1750 Watt çalışma gücü sayesinde gelişmiş tasarımı ile hem çay makinesi hemde su ıstıcısı olarak kullanılabiliyor.Peki Arçelik çay makinesinin diğer özellikleri neler,ne kadara satılıyor? 



Arçelik Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi
Çay severler ve sürekli sıcak su elimin altında olsun diyenler için Arçelik çay makinesi sahip olduğu geniş su haznesi ve gelişmiş teknolojik tasarımı sayesinde beklentilere cevap veriyor. Demlik ve gövde malzemesi olarak camdan yapılan çay makinesi, uzun süre çayı sıcak tutabiliyor. 

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • 1.7 litre ısıtıcı kapasitesinde bulunan Arçelik çay makinesi, kablosuz kullanım ve otomatik kapanma seçenekleriyle dikkat çekiyor. Gövde ve demlik malzemesi camdan yapılan bu çay makinesi 1750 W gücünde çalışıyor. 
  • 1.7 litre ısıtıcı hacmi bulunan cihazın demlik kapasitesi ise 0.9 litredir ve 75 cm kablo uzunluğu bulunuyor. Demlik ve gövde malzemesi olarak camdan yapılan bu cihaz, uzun süre çayı sıcak tutabilme özellğine sahiptir. 
  • Filtreleme ve güvenlik olarak da çeşitli teknolojiler sunan Arçelik K 3281 Gurme çay makinesi, su ve çay filtresi paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Susuz çalışma emniyeti de bulunan üründe, su kaynama noktasını ve su seviyesini gösteren göstergeler bulunuyor. Aynı zamanda cihaz otomatik çay makinesi kettle özelliğini de içeriyor. 
  • 2 kapak özelliği yer alan çaycıda kablo yuvası da mevcuttur. Boyut olarak da kompakt bir tasarımı bulunan çay makinesi kullanım ölçüleri olarak, 22 cm derinliğe, 41.6 cm genişliğe ve 28.7 mm yüksekliğe sahiptir. 

Arçelik çay makinesinin sahip olduğu diğer teknik özellikler neler? En uygun fiyata nereden alınır?
 


Geri Dön