30 / 04 / 2024

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?



 Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi
Çamaşır ve kurutma  makinesini yenilemek isteyenler için Beko'nun Kurutmalı Çamaşır Makinesi beklentiye cevap verir. Her iki işlemi tek bir ürüne indirgeyen tasarım sayesinde bir çok kurutma fonksiyonu gerçekleşir.

KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

  • Uzaktan komut sistemine sahip olan kurutmalı çamaşır makinesinin deterjan bölmesini doldurduktan sonra gecikmeli çalıştırma komutu vererek Wi-Fi üzerinden makinenize bağlanabilir ve akıllı teknolojisi sayesinde nerde olursanız olun makinenizi kontrol edebileceksiniz.
  • Kurutma özellikli çamaşır makinesi, çamaşırları yıkama işleminin ardından kurutma işlemi yaparak çamaşır asma ihtiyacını ortadan kaldırır ve  çamaşırların direkt kullanılmasını sağlar.
  • Beko BK 851 YK Bebek programı sayesinde yüksek sıcaklıkta ve özel yıkama adımları ile yoğun yıkama yapar böylece çamaşırlarınızda en üst seviyede temizlik meydana getirir.Çamaşırlarınız bu program ile alerjen etkilerden arındırılır.
  • Kurutmalı çamaşır makinesinin sahip olduğu  hızlı yıkama fonksiyonu ile çamaşır makinesinde seçili programların sürelerini %50’ye kadar azaltmak mümkündür. Böylece vaktiniz size kalır.
  • Yıka Giy Programına sahip olan kurutmalı çamaşır makinesi acil ihtiyacınız olan kıyafetlerinizi 2 saat içerisinde yeniden giyilebilir hale getirmenizi pratik ve kolay biçimde gerçekleştirir.
  • Beko kurutmalı çamaşır makinesi yüksek derecede sıkma hızına sahiplerdir.Sessiz motor özelliği ile gürültüsüz yıkama ve kurutma işlemi gerçekleştirir.Böylece zayıf ses yalıtımına sahip daireler için oldukça uygundur.

Peki Beko kurutmalı çamaşır makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 
 


Geri Dön