29 / 04 / 2024

Tefal Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü yüksek buhar basıncıyla,kaymaz çelik taban tasarımıyla ve geniş su tankıyla etkili ütüleme hizmeti sunuyor.Peki dikey ütü performansı da sergileyen ütünün diğer özellikleri neler?



Tefal Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi
Tefal buhar kazanlı ütü gelişmiş teknolojiye sahip tasarımıyla çamaşır ütüleme işlemlerini etkili bir şekilde gerçekleştiriyor. Sahip olduğu çeşitli fonksiyonlar ile her türlü kıyafet kırışıklıklardan arınıyor.

BUHAR KAZANLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

Tefal Pro Express Project buhar kazanlı ütü 2400 W güç değeri ile hizmet sağlıyor. Kısa süre içerisinde ısınan buhar kazanlı ütü maksimum performans gösteriyor. Toplu çamaşır ütüleme işlemleri için geliştirilen buhar kazanlı ütü teknolojisi ile kırışıklıkların giderilmesini sağlıyor.

Buhar kazanlı ütü modeli ile sentetik, pamuklu, yarı-sentetik malzemelerden elde edilen çamaşırların ütülenmesi gerçekleşiyor. Gömlek, pantolon, eşofman, t-shirt ve elbise gibi giysiler kolaylıkla ütülenebiliyor. 

Daha kısa sürede ısınan buhar kazanlı ütü buhar basınçları ile kırışıklıkların kolayca açılmasını sağlar. Böylece hem dikey hem de şok buhar uygulayabiliyor. Dikey buhar özellikleri sayesinde kırışıklıklar kısa sürede açılıyor. 

Şok buhar özelliği ise zorlu kırışıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor. Ani buhar darbeleriyle kırışıklığın giderilmesini amaçlayan şok buhar teknolojisi cihaz performansını yükseltiyor.

Tefal ütünün sürekli buhar değeri ise dakikada 140 gramdır. Dakika içerisinde 140 grama kadar sürekli buhar verebilen kazanlı ütü hijyenik bir deneyim sunuyor. Buhar özelliklerinden dolayı bakterilerin giderilmesi hedefleniyor. 

Tefal GV9230 Pro Express Project buhar kazanlı ütünün su tankı kapasitesi 1800 mililitre. Buhar kazanın iç hacmi sayesinde tek çalıştırmayla onlarca kıyafeti ütülemek mümkün hale geliyor. 

Peki Tefal buhar kazanlı ütünün otomatik kapanma özelliği ne işe yarıyor?
 


Geri Dön